Ευχάριστα νέα για τον Τζιοβάνι μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5

Το ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Τζιοβάνι μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5

Μπορεί ο Τζιοβάνι να αποχώρησε και να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 5, ωστόσο κέρδισε το πιο σημαντικό έπαθλο! Την αγάπη του κόσμου και σίγουρα διαφήμιση για το εστιατόριο του.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης διαθέτει ένα ιταλικό εστιατόριο στη Ρόδο, που έχει το δικό του προφίλ στο Instagram. "Sole Giaguaro" όπως είναι το όνομα του και παρέμεινε κλειστό το 2020, εξαιτίας της πανδημίας.

Όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, ο Τζιοβάνι είχε αναφέρει πολλές φορές πως χρειάζεται τα χρήματα του επάθλου για να κλείσει τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες του εστιατορίου του και όπως φαίνεται θα τα καταφέρει, καθώς το εστιατόριο άνοιξε ξανά.

Ο λογαριασμός του Sole Giaguaro στο Instagram ανανεώθηκε με ένα post του Τζιοβάνι με τη σύζυγό του πάνω στη μηχανή και όπως μπορούμε να καταλάβουμε το εστιατόριο θα ανοίξει σύντομα.

Ωστόσο, ποιους παίκτες θέλει να δει στον τελικό του MssterChef 5;

Η ανάρτηση του Τζιοβάνι για το εστιατόριο του

Τζιοβάνι MasterChef 5 μαγαζί

Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Τζιοβάνι

Μετά την αποχώρηση του από το χθεσινό 20/5 επεισόδιο του MasterChef 5, ο Τζιοβάνι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, όπου παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την έξοδο του από το ριάλιτι μαγειρικής.

Μαζί του ωστόσο είχε και τη σύζυγό του, Βίκυ, με την οποία είναι μαζί 12 χρόνια. Το ζευγάρι έκατσε μαζί στο τραπέζι με το πάνελ και σχολίασαν όλα όσα έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στο παιχνίδι. Ενώ, αναφέρθηκαν και στη σχέση τους.

«Δεν προτάθηκε από τον Τζιοβάνι το MasterChef. Ο Τζιοβάνι έλειπε από το σπίτι και εγώ με τον κουμπάρο μας το είχαμε συζητήσει ένα βράδυ και βλέπουμε ότι ανοίγουν οι αιτήσεις και είπαμε να κάνουμε. Το ξεκινήσαμε για πλάκα και δεν του αφήσαμε περιθώρια γιατί του ήρθε το email», είπε η Βίκυ με τον Τζιοβάνι να δηλώνει πως στην αρχή δεν ήθελε να πάρει μέρος.