Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό τους

«Το διαζύγιό μας είναι σε εξέλιξη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό τους

Την πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους πραγματοποίησαν την Κυριακή (23/5), η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, οι οποίοι μάλιστα θέλησαν να μιλήσουν και για το διαζύγιό τους.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Χάρης Σιανίδης αφιερωμένη στα παιδιά στο δημαρχείο Σαρωνικού.=

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου

«Το διαζύγιό μας είναι σε εξέλιξη, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι, νομίζω φαίνεται και έμπρακτα από τη στήριξή μου σε ότι κάνει ο Αριστομένης. Είμαστε πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι και αυτό δεν αλλάζει. Εννοείται ότι συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον. Τον Snik τον ξέρω προσωπικά επειδή είχαμε συνεννοηθεί να κάνουμε μια συνεργασία για ένα βίντεο κλιπ και εκεί έμεινε η φιλία μας. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό, απλά συνυπάρξαμε στην ίδια παρέα και βγήκε και η φωτογραφία», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος από την άλλη πλευρά ανέφερε: «Όταν έχεις αισθήματα για έναν άνθρωπο, όταν φτάσεις σε μια φάση και αλλάζει μορφή η σχέση επιλέγεις τι θα κάνεις. Εγώ έχω επιλέξει να το κρατήσω στη ζωή γιατί είναι πολλά τα χρόνια που περάσαμε με την Αλεξάνδρα, δεν μπορώ να τη σβήσω από τη ζωή μου. Έξι χρόνια ήταν στη ζωή μου, δεν υπάρχει λόος να τη σβήσω. Είναι κομμάτι της ζωής μου».

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Snik;

Το πρωί της Κυριακής, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει και τις δικές της απαντήσεις στις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Snik.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως είναι μόνο φίλοι ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για τη συμμετοχή της στη Φάρμα και όσα ειπώθηκαν για εκείνη όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

«Είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη και ωραία. Οι φήμες τα λένε αυτά για τον Snik. Η Αλεξάνδρα δεν το επιβεβαίωσε. Με τον Snik είμαστε φίλοι. Θα υπήρχε μια συνεργασία αν δεν έμπαινα στη Φάρμα. Είχαμε συζητήσει για ένα βίντεο κλιπ που δεν έγινε. Αυτό είναι όλο.

Το παιδί είναι μια χαρά, συμπαθέστατος, τον εκτιμάω και είναι υπέροχος στη δουλειά του. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία παράλληλα ανέφερε πως αν της δινόταν η ευκαιρία θα ξαναέμπαινε στη «Φάρμα».