Αμήχανη η Μελίνα Ασλανίδου στην ερώτηση για τον πρώην της - «Δε θα ήθελα...»

Δεν ήξερε τι να πει στην κάμερα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αμήχανη η Μελίνα Ασλανίδου στην ερώτηση για τον πρώην της - «Δε θα ήθελα...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και σε μία ιδιαίτερη ερώτηση για την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της η οποία φυσικά την έφερε σε μεγάλη αμηχανία.

Οι δηλώσεις της Μελίνας Ασλανίδου στο Love it

«Τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόμουν στα Χανιά, αλλά τους τελευταίους έξι μήνες αποφάσισα να μείνω εκεί. Δεν θα τα άφηνα όλα για έναν έρωτα, είναι η δουλειά μου, είναι η ζωή μου, είμαι εγώ. Τον εαυτό μου δεν θα τον αφήσω για κανέναν λόγο. Έχω πάρει τον 3ο βαθμό στο ρέικι, αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Έχω ασχοληθεί με πολλές εναλλακτικές θεραπείες. Μου αρέσει αυτό το παράλληλο που μεταφράζει βαθύτερα τις καταστάσεις», είπε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος θέλησε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και στον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Μουντάκη: «Δεν θα ήθελα… ναι ήμασταν ταιριαστό ζευγάρι… Γεια σας παιδιά», απάντησε η Μελίνα Ασλανίδου με μεγάλη αμηχανία.

Πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της μετά το χωρισμό από τον Μουντάκη

Όπως έγινε γνωστό , η Μελίνα Ασλανίδου, χώρισε από τον επί 2 χρόνια σύντροφό της, Βασίλη Μουντάκη, με τον οποίο έμενε μαζί στην Κρήτη. Μετά το τέλος της σχέσης τους, η τραγουδίστρια γύρισε στην Αθήνα και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της.

Στην πρωινή εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστή η είδηση, αποκαλύπτοντας μάλιστα, πως παραμένουν δύο καλοί φίλοι, δεν τσακώθηκαν και ούτε συνέβη κάτι άσχημο που να οδήγησε στη λύση του χωρισμού.

Μάλιστα, με την επιστροφή της στην Αθήνα, η Μελίνα Ασλανίδου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η ίδια παραδέχθηκε πως ψυχολογικά είναι σε θεραπευτικό πλαίσιο και αντιμετωπίζει όσο γίνεται με αισιοδοξία την πανδημία, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν σε επαγγελματικό, μεταξύ άλλων επίπεδο, αφού ο καλλιτεχνικός κλάδος είναι από εκείνους που ακόμα πλήττονται από τον κορωνοϊό. Ενώ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο χωρισμό της.