Φαίη Σκορδά: Η αναφορά της στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

«Η Κατερίνα δεν θέλει να το σχολιάσει...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Η αναφορά της στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή και με αφορμή τα πλάνα που κυκλοφόρησαν από τον μεγάλο ημιτελικό του YFSF, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει ένα σχόλιο σχετικά με την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη, η οποία περιμένει το παιδί του αγαπημένου της συζύγου, Βαγγέλη Σερίφη.

Το Youweekly σας είχε ενημερώσει για αυτά τα ευχάριστα νέα ήδη από την προηγούμενη Τετάρτη, ενώ τις επόμενες μέρες κυκλοφόρησαν νέα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η τραγουδίστρια είναι τριών μηνών.

Η Φαίη Σκορδά, επιβεβαίωσε την είδηση και εξήγησε πως η Στικούδη είναι έξι μηνών έγκυος αν και η ίδια δε θέλει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

«Είδαμε σε κάποια πλάνα την Κατερίνα Στικούδη. Δεν θα το αναφέραμε, γιατί ξέρω πως η Κατερίνα δεν θέλει να το σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα. Επειδή ακούγεται έντονα, δεν είναι τριών, είναι… έξι. Όλα καλά. Πολλά φιλάκια.», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Η νυχού της Κατερίνας Στικούδη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Ήδη από την Τετάρτη, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού YOU αποκάλυψε πως η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. Σήμερα, ήρθε η επιβεβαίωση με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νυχού της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, η αισθητικός της ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει για να δείξει το καινούργιο της μαύρισμα και από κάτω, η νυχού της γράφει.

«Αυτό το σπρέι για μαύρισμα είναι καλό ακόμα και για μία εγκυμονούσα... απλά το λέω», αφήνοντας δίπλα μία πονηρή φατσούλα.

Κατερίνα Στικούδη εγκυμοσύνη