Αποκλειστικό: Πέντε μηνών έγκυος η Κατερίνα Στικούδη;

Οι φωτογραφίες που την "πρόδωσαν" και όλες οι λεπτομέρειες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Πέντε μηνών έγκυος η Κατερίνα Στικούδη;

Λίγους μήνες πριν γιορτάσει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Βαγγέλη Σερίφη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και 12 χρόνια, την τρίτη επέτειο του γάμου τους, δέχτηκε, όπως όλα δείχνουν, νωρίτερα το ωραιότερο δώρο της ζωής της! Σύμφωνα με πληροφορίες του YOU, η sexy τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και, μάλιστα, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν το γλυκό της μυστικό, εκτός φυσικά από την οικογένειά της. Ακόμα και στις δικές μας ερωτήσεις, δεν επιβεβαίωσε το γεγονός και σιώπησε στα μηνύματά μας. Κάτι που, ωστόσο, δεν μας παραξενεύει γιατί η Κατερίνα είχε δηλώσει στο παρελθόν:

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

“Αν συνέβαινε μια εγκυμοσύνη μελλοντικά, δεν υπάρχει περίπτωση να το δηλώσω δημόσια. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Κάποιοι έγραφαν ότι είμαι έγκυος. Μάλλον θέλουν σύντομα τον διάδοχο, ένα μικρό “Στικουδάκι”. Αν βγει όμως Σερίφης τι θα γίνει;”... Οι πληροφορίες μας λένε πως τελικά αναμένεται μέχρι τον Σεπτέμβριο ο Σερίφης junior, καθώς πριν από λίγες μέρες έμαθε και το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η Κατερίνα είχε πάρει την απόφαση από την πρώτη στιγμή να συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο YFSF του ΑΝΤ1, ενημερώνοντας σχετικά πρόσφατα την παραγωγή για το ευχάριστο γεγονός, καθώς η εγκυμοσύνη της συνεχίζεται ομαλά και χωρίς να τη δυσκολεύει στις πρόβες. Με το καλό!

H εμφάνιση που πρόδωσε το μυστικό της Κατερίνας Στικούδη

Ενσαρκώνοντας πριν από λίγες μέρες την Τουρκάλα τραγουδίστρια Hadise, η Κατερίνα με ένα sexy look έβαλε φωτιά στο πλατό, αλλά οι προσεκτικές της κινήσεις στη χορογραφία και η εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, πρόδωσαν το μικρό της μυστικό.

Κατερίνα Στικούδη έγκυος αποκλειστικό You

Και για να προλάβει τυχόν σχόλια είπε αστειευόμενη προς τη Μαρία Μπεκατώρου:

“Κοίταξε να δεις που αυτά τα κιλάκια που δεν έχασα στην καραντίνα με βοήθησαν στο σημερινό look!”... Τις φήμες για το ευχάριστο γεγονός φούντωσαν και πιο συχνές επισκέψεις στα παρασκήνια την ώρα των γυρισμάτων του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ