Masterchef: Αγνώριστη η Μαριάννα Πουλμέντη - Έχασε 27 ολόκληρα κιλά

Άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef: Αγνώριστη η Μαριάννα Πουλμέντη - Έχασε 27 ολόκληρα κιλά

Το πρωί της Δευτέρας, η πρώην παίκτρια του Masterchef, Μαριάννα Πουλμέντη, μίλησε στην κάμερα του Pop Up και αποκάλυψε πόσα κιλά έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να χάσει.

Η νεαρή σεφ που πριν λίγο καιρό συγκίνησε με τις δηλώσεις που έκανε για τον πατέρα της, αποκάλυψε πως όταν μπήκε στο γνωστό ριάλιτι μαγειρικής ζύγιζε 106 κιλά ενώ τώρα έχει καταφέρει να φτάσει τα 79!

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Πουλμέντη για τα κιλά της

«Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα έχω φτάσει στα 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου, ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά. Τώρα είναι το τελειωτικό κομμάτι. Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν μπορείς να χάσεις τα κιλά μέσα σε μια μέρα. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση.

Στο πρώτο διάστημα, όταν ξεκίνησα τη διατροφή, για ένα μήνα δεν έχασα ούτε γραμμάριο, παρότι έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα. Δεν έπεσα γιατί ήταν μπλοκαρισμένος ο οργανισμός. Έχασα τα κιλά για να νιώθω εγώ καλά και να μπορώ να φοράω τα ρούχα που μου αρέσουν. Πέρα από αυτό, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας και πείσμωσα πιο πολύ».

Masterchef αγνώριστη η Μαριάννα Πουλμέντη είναι μείον 27 κιλά

Αυτή είναι η σχέση της Μαριάννας με τον Ypo

Η Μαριάννα Πουλμέντη αποχώρησε την Τρίτη από το MasterChef και στη συνέχεια, είδαμε στο Instagram της μερικά βίντεο με τον Ypo, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και εξήγησε ποια ακριβώς είναι η σχέση τους.

Ο γνωστός αποκάλυψε πώς γνωρίζει τη Μαριάννα, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο ήταν μαζί στα γενέθλιά της, τα οποία μάλιστα έπεφταν την ίδια μέρα με το επεισόδιο της αποχώρησής της από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ypo Μαριάννα σχέση

«Είμαστε καλοί φίλοι με τη Μαριάννα. Της άρεσε πάντα η μαγειρική, είναι οικογενειακό από τον πατέρα της. Της κάναμε μια μικρή έκπληξη για τα γενέθλιά της, τα κλασικά. Η Μαριάννα δε λέει πολλά για το MasterChef. Σαν να μην την ενδιαφέρει, δεν το συζητάει στην παρέα», ήταν τα λόγια του Ypo.