David Damiano: Ο νικητής της Eurovision 2021 ποζάρει ολόγυμνος και «μοιράζει» εγκεφαλικά

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
David Damiano: Ο νικητής της Eurovision 2021 ποζάρει ολόγυμνος και «μοιράζει» εγκεφαλικά

Πανικό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες ο νικητής της φετινής Eurovision, David Damiano, που μαζί με το συγκρότημα Maneskin έφεραν την νίκη στην Ιταλία, με τους ίδιους να δέχονται τρελή υποδοχή στο αεροδρόμιο της Ρώμης.

Ο frontmam του συγκροτήματος, Damiano David με την ενέργειά του και την εκκεντρική του παρουσία κατάφερε να ξεσηκώσει την Ευρώπη υπενθυμίζοντας με κάθε ευκαιρία, πως το ροκ είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.

Ο 22χρονος καλλιτέχνης είναι πολύ ενεργός στο Instagram, στο οποίο αριθμεί πάνω από 1,8 εκατομμύρια followers. Ανάμεσα στις πολλές και διάφορες, εκκεντρικές φωτογραφίες που έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει, όπως βλέπουμε, έχει ποζάρει και ολόγυμνος μπροστά στον καθρέφτη του.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι πρόσφατη, καθώς ο Damiano David την ανέβασε στο Instagram το 2017, όταν ήταν δηλαδή 18 ετών.

Η γυμνή φωτογραφία του David Damiano

David Damiano o νικητής της Eurovision 2021 ποζάρει ολόγυμνος και «μοιράζει» εγκεφαλικά

Η ανακοίνωση της EBU για τον Ιταλό νικητή και τις φήμες περί χρήσης ναρκωτικών

Χαμός επικρατεί από το Σάββατο 22/5, όπου η Ιταλία κέρδισε τον φετινό 2021 διαγωνισμό της Eurovision. H στιγμή που ο Damiano David έσκυψε στο τραπεζάκι ξέσπασε φήμες πως έκανε χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης. Όταν ωστόσο, στην συνέντευξη τύπου ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, ο τραγουδιστής διέψευσε τα σχόλια λέγοντας "δεν κάνω χρήση ναρκωτικών ουσιών".

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα το συγκρότημα μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Instagram ανακοίνωσε πως όντως ο Damiano δεν έκανε ναρκωτικά, ενώ είπε πως θα πραγματοποιήσει τοξικολογικές εξετάσεις για να βγει η αλήθεια.

Η EBU μάλιστα, έκανε έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με αυτό το θέμα, όπου αναφέρει πως ο τραγουδιστής, θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.

Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις», ανέφερε.