Eurovision 2021: Είδαν την αποθέωση οι Maneskin στο αεροδρόμιο της Ρώμης

Βίντεο από το αεροδρόμιο της Ρώμης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Είδαν την αποθέωση οι Maneskin στο αεροδρόμιο της Ρώμης

Το συγκρότημα Maneski κατάφερε να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και να αποσπάσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία από το κοινό, παρόλο που δεν ήταν η αγαπημένη χώρα των κριτών. Ωστόσο, με την νίκη τους είδαν την αποθέωση και από social media, αλλά και από την Ιταλία.

Όταν επέστρεψαν στην χώρα τους, στο αεροδρόμιο της Ρώμης έγινε χαμός από τον κόσμο που πήγε να τους υποδεχτεί αλλά και από τις κάμερες με τους δημοσιογράφους.

Να σημειώσουμε παρόλο που βγήκε η φήμη πως έκανε χρήση να ναρκωτικών ο frontman του συγκροτήματος, τίποτα από όλα αυτά δεν ένοιαξε το κοινό να πάει να τους δει.

Αυτός είναι ο Ιταλός νικητής και οι Maneski που ξεσήκωσαν το κοινό

Η Ιταλία έκανε το μεγάλο της comeback στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision καθώς μετά από την επιστροφή της πριν από μερικά χρόνια, κατέκτησε την πρώτη της νίκη με τους Maneskin, το συγκρότημα που έκανε την ανατροπή λίγο πριν το τέλος.

Μπορεί οι κριτικές επιτροπές να έκριναν πως πρώτη θα έπρεπε να βγει η Ελβετία, η αλήθεια είναι όμως πως το κοινό είχε τελείως διαφορετική άποψη μιας και οι Ιταλοί που τερμάτισαν 4οι από τη βαθμολογία της επιτροπής, εκτοξεύθηκαν μόλις προστέθηκε η ψήφος του κοινού.

Το συγκρότημα δεν μπορούσε να πιστέψει πως το κατάφερε, ενώ θυμίζουμε πως η Ιταλία βρέθηκε ένα βήμα πριν τη νίκη και το 2019, όταν τερμάτισε στη δεύτερη θέση ενώ και πάλι ήταν το φαβορί.

Φέτος βέβαια οι Ιταλοί ήταν φαβορί από το πρώτο λεπτό και επιβεβαίωσαν τον τίτλο που τους δόθηκε και με το παραπάνω!