Κάτια Ζυγούλη: Για μπάνιο στην θάλασσα με τον γιο της

Το τρυφερό μήνυμα που έστειλε με την φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάτια Ζυγούλη: Για μπάνιο στην θάλασσα με τον γιο της

Για μπάνιο στην θάλασσα πήγαν αυτο το Σαββατοκύριακο η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, παρέα φυσικά με τα τέσσερα παιδάκια τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι παρά τις πολλές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, πάντα βρίσκει χρόνο να περνά παρέα με τα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Η πανέμορφη λοιπόν οικογένεια εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό του Σαββατοκύριακου και έτσι πήγαν φυσικά στην θάλασσα. Η Κάτια Ζυγούλη που πριν λίγο καιρό άλλαξε και τα μαλλιά της, απαθανάτισε την οικογενειακή αυτή στιγμή και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία μαζί με τον μικρότερο γιο της.

Η φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη με τον γιο της στην θάλασσα

“Weekend memories! Τα παιδιά βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα δικά μας μάτια. Αν το βλέμμα μας είναι γεμάτο χαρά και φως, αυτό θα δουν”, έγραψε στην λεζάντα.

Κάτια Ζυγούλη για μπάνιο στην θάλασσα με τον γιο της

«Έχω περάσει περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πως είναι η ζωή της με τέσσερα παιδιά.

Η Κάτια υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα και η επιτυχία που σημείωσε ήταν τεράστια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

undefined

Όμως θέλησε να τα αφήσει στην άκρη και να αφιερωθεί στην όμορφη οικογένεια της. Όπως δήλωσε και η ίδια, ο εαυτός μπήκε σε δεύτερη μοίρα και κατάφερε να βρει τον χρόνο να ασχοληθεί με την ίδια μόνο όταν μεγάλωσαν τα παιδιά της.

«Έχω περάσει μεγάλες περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα. Τώρα ξαναγυρνάω σε μένα. Βρίσκω χρόνο να με φροντίσω, όχι απαραίτητα να καλλωπιστώ, το τι θα διαβάσω πώς θα επιλέξω να ξεκουραστώ.

Έχω υπάρξει αρκετά φοβισμένη ως προς την έκθεση και σιγά σιγά ανακαλύπτω την ανάγκη να εκτεθώ με έναν πιο ευάλωτο τρόπο, ότι αυτά που απασχολούν τον κόσμο εκεί έξω είναι και οι δικές μου αγωνίες».