Έκπληξη στην Χριστίνα Μπόμπα - Της ετοίμασαν baby shower party

«Πέταξε» από την χαρά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκπληξη στην Χριστίνα Μπόμπα - Της ετοίμασαν baby shower party

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε την Χριστίνα Μπόμπα, καθώς οι φίλες της, η μαμά της και η αδερφή της της διοργάνωσαν το πιο όμορφο baby shower party.

Η πανέμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη βρίσκεται ήδη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της τα δίδυμα μωράκια της.

Λίγο πριν τον ερχομό τους όμως, τα αγαπημένα της πρόσωπα της οργάνωσαν ένα baby shower party έκπληξη, με την ίδια να ενθουσιάζεται πολύ.

Φυσικά, απαθανάτισαν την τρυφερή αυτή στιγμή και λίγο αργότερα η ίδια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Οι φωτογραφίες από το baby shower party της Χριστίνας Μπόμπα

"Τι γλυκό να σ’αγαπούν ? Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!!!

iloveyousomuch #womenpower #family".

 Χριστίνα Μπόμπα baby shower party

Έκπληξη στην Χριστίνα Μπόμπα της ετοίμασαν baby shower party

 Χριστίνα Μπόμπα baby shower party έκπληξη

«Μετακομίσαμε σε ένα σπίτι δίπλα στη Φάρμα»

Το πρωί της Κυριακής, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μετακομίσει μαζί με τον αγαπημένο της σε ένα σπίτι κοντά στη Φάρμα για να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

Η πανέμορφη εγκυμονούσα αναφέρθηκε στα άγχη που έχει για την εγκυμοσύνη της ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή του αγαπημένου της στη Φάρμα.

Έχουμε μετακομίσει σε ένα σπίτι μέσα στο δάσος πάνω στο βουνό. Είμαστε πολύ κοντά στη Φάρμα. Εγώ λόγω της δίδυμης κύησης πρέπει να μένω συνέχεια στο σπίτι και ο Σάκης έχει συνέχεια γυρίσματα, οπότε ήρθαμε εδώ για να είμαστε κοντά και για να ξεφύγουμε λίγο.

Έχω κολλήσει με τη Φάρμα, πηγαίνω στα γυρίσματα αλλά δεν μπορώ να μπαίνω μέσα να τα παρακολουθώ live. Μου αρέσει να βλέπω τον Σάκη στη Φάρμα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Έχω αρχίσει να έχω λίγο άγχος, να σκέφτομαι πώς θα τα καταφέρω με τα δύο μωράκια αλλά η χαρά μας είναι πάρα πολύ μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.