Μαρίνα Πατούλη: «Ο,τι σου προσέφερε η στιγμή και το απέρριψες, καμία αιωνιότητα δε μπορεί να στο ξαναδώσει»

Η νέα της ανάρτηση... όλο νόημα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρίνα Πατούλη: «Ο,τι σου προσέφερε η στιγμή και το απέρριψες, καμία αιωνιότητα δε μπορεί να στο ξαναδώσει»

Σε μια πολύ αινιγματική ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγο η Μαρίνα Πατούλη, η οποία βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη περίοδο της ζωής της, λόγω του χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η φιλόλογος και πρόεδρος Δικτύου SDG 17 έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες αυτόν τον καιρό, τόσο τον χωρισμό της μετά από 35 χρόνια γάμου όσο και την νοσηλεία της λόγω κορωνοϊού.

Ωστόσο, η ίδια δεν το βάζει κάτω και προχωρά κανονικά την ζωή της, όμως φαίνεται πως «ξεσπά» μέσω μερικών αναρτήσεων που κάνει στα social media.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Αυτήν την φορά, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε στην λεζάντα: “Ο,τι σου προσέφερε η στιγμή και το απέρριψες, καμία αιωνιότητα δε μπορεί να στο ξαναδώσει”.

 Μαρίνα Πατούλη νέα ανάρτηση

«Βίωσα απαξίωση ως άνθρωπος»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Μαρίνα Πατούλη συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη μίλησε τόσο για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό όσο και για το διαζύγιό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής.

«Αυτό το οποίο με πόνεσε ήταν το αναπάντεχο αυτής της εξέλιξης και η δυσκολία, η απαξίωση που βίωσα ως άνθρωπος που δεν μπόρεσα να έχω μία ανταπόκριση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Μ’ αρέσει όμως, να δίνω ελαφρυντικά στους ανθρώπους γιατί θεωρώ ότι όλοι παίρνουμε την κρίση μας.

Το γεγονός ότι ο άνθρωπος της ζωής μου, που τον στήριζα και με στήριζε, αποφάσισε να φύγει χωρίς καμία εξήγηση, αυτό με πλήγωσε. Όμως προχωράμε και θέλω να σταθώ δίπλα στο παιδί μου».

Λίγο αργότερα, η Ζήνα Κουτσελίνη την ρώτησε αν ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο πλευρό της όσο νοσούσε, με την ίδια να απαντά: «Η ασθένεια του κορoνοϊού είναι αρρώστια της μοναξιάς. Τηλεφωνική επαφή είχαμε, ναι».