MasterChef 5 - Παύλος: «Η Μαρίνα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται! Εγώ την συμπαθούσα»

«Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερο πίσω από τις κάμερες και σε κάποιες καλύτερος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Παύλος: «Η Μαρίνα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται! Εγώ την συμπαθούσα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Φωλιά των κου κου, βρέθηκε ο Παύλος Χάππιλος μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5 στο χθεσινό επεισόδιο. Ο μάγειρας, μίλησε για όλους και για όλα.

Όσα είπε ο Παύλος για το MasterChef 5

«Είδα διαφορά στην Μαρίνα, όταν γύρισε. Καταλαβαίνω ότι είναι μια αμφιλεγόμενη παίκτρια, εμείς δεν βλέπαμε τι έλεγε πίσω από τις κάμερες. Στην αρχή ήταν περισσότερο στρατηγική, αλλά όταν είδε ότι όλο αυτό γυρνούσε μπούμερανγκ μέσα στο σπίτι, σταμάτησε να ασχολείται και κλείστηκε στο δωμάτιο της. Εγώ την πάω την Μαρίνα, έχει έναν τρόπο επικοινωνίας, επιθετικό μερικές φορές.

Η Μαρίνα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται… Είχαμε έρθει αρκετά κοντά με την Μαρίνα, εγώ τη συμπαθούσα. Μ’ αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Ο Ιωάννης στο σπίτι δεν ήταν τόσο επιθετικός, όσο φαινόταν στην κάμερα, ήταν γλυκός, ήσυχος, με χιούμορ. Προσπαθεί να βγάλει έναν χαρακτήρα και βγάζει κάτι τελείως διαφορετικό», είπε αρχικά για την Μαρία.

Όσον αφορά Ιωάννη και Μαρία: «Η Μαρία Λαζαρίδου ήταν πολύ αμυντική. Ο Ιωάννης ήταν πολύ επιθετικός, γιατί νόμιζε ότι αυτό έπρεπε να είναι. Δεν είχαν κάτι πέρα του φιλικού που τους έζησα. Αλλά ήταν πολύ ζεστό το φιλικό ανάμεσα τους. Καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι υπήρχε κάτι παραπάνω. Αλήθεια σας λέω… Δεν ξέρω αν είχε τσιμπηθεί ο Ιωάννης, φαντάζομαι θα μπορούσε».

Ενώ, για τον Διονύση: «Γενικά είμαι άνθρωπος που έχει απύθμενη υπομονή. Πολύ δύσκολα δεν θα συμπαθήσω κάποιον, πάντα βρίσκω τα θετικά. Ο Διονύσης ήταν πολύ δοτικός με τον τρόπο του. Μπορεί η πίεση του παιχνιδιού να έβγαζε έναν άλλον χαρακτήρα, που δεν ήταν και ο καλύτερος.

Εγώ του έχω πει τα προβλήματά μου. Ήταν περίεργος χαρακτήρας. Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερο πίσω από τις κάμερες και σε κάποιες καλύτερος. Κάθε πέντε δευτερόλεπτα άλλαζε. Είχε νεύρα χωρίς κανέναν λόγο. Είχαμε καλή σχέση αλλά με την τριβή και τις ομαδικές, κάπου έσπασε. Αλλά στο σπίτι είχα με όλους καλή σχέση».

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα... Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το “γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω...” Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη. Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν», είπε ο παίκτης λίγο πριν δει την έξοδο του σπιτιού.

Με το Twitter να έχει πλαντάξει στο κλάμα με την τροπή που πήρε το παιχνίδι, ο Παύλος στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram μετά την αποχώρηση του είπε να σταματήσουν να κλαίνει.

«Καλησπέρα καλά μου παιδάκια. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη και τα μηνύματα. Θα προσπαθήσω να τα δω όλα. Ελπίζω να μην κλάψατε πολύ σήμερα. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε σε αυτόν το λογαριασμό και έξω, αν σας δω. Ελπίζω να είστε καλά, τα λέμε σύντομα».