Masterchef 5: Αποχώρησε ο Παύλος Χάππιλος

Λίγο πριν την τελική τετράδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Αποχώρησε ο Παύλος Χάππιλος

Με μια αποχώρηση έληξε το αποψινό επεισόδιο του Masterchef, με έναν από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες να αποχωρούν πριν την τελική τετράδα.

Οι επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε τεστ δημιουργικότητας, από το οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η Μαργαρίτα, η οποία πήρε αυτόματα το εισιτήριο για τους 4 κορυφαίους του διαγωνισμού.

Ωστόσο, ο Παύλος, ο Διονύσης, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και με την σειρά τους είχαν να κάνουν ένα πιάτο αντιγραφής από τον καλεσμένο Θοδωρή Παπανικολάου.

Ο καθένας από τους παίκτες έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ωστόσο το χειρότερο πιάτο ετοίμασε ο Παύλος Χάπιλλος, ο οποίος συγκέντρωσε μόνο 24 βαθμούς και αποχώρησε έτσι από το παιχνίδι.

Η αποχώρηση του Παύλου από το Masterchef

Οι φωτογραφίες στο Instagram του Παύλου που δείχνουν τη διαφορετικότητά του

Ο Παύλος Χάππιλος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη συμμετοχή του στo MasterChef 5, τόσο λόγω της μαγειρικής του ικανότητας, η οποία είναι εντυπωσιακή δεδομένου ότι είναι ερασιτέχνης, όσο και λόγω του χαρακτήρα του.

Ο επίδοξος σεφ έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος και σε πολλές φάσεις του διαγωνισμού έχει μιλήσει για την κριτική που έχει δεχθεί για τις επιλογές του με τις τοποθετήσεις του να καταχειροκροτούνται από το Twitter.

«Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι. Γι΄αυτό άκουσε και τη δική μου οπτική που ξέρω», είχε πει χαρακτηριστικά πριν από λίγο καιρό σε ένα επεισόδιο του MasterChef 5.

Όλοι οι παίκτες του διαγωνισμού, πριν μπουν στο σπίτι έχουν κλείσει τα προφίλ τους στο Instagram, ωστόσο στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει μερικές φωτογραφίες του Παύλου, στις οποίες έχει αποφασίσει να ντυθεί κάπως διαφορετικά και έτσι φοράει φορέματα, περούκες καθώς και ψηλές γόβες, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο ευτυχισμένος νιώθει με τον εαυτό του και την προσωπικότητά του, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι λένε για εκείνον οι άλλοι.

Παύλος masterchef γκέιΠαύλος Χάππιλος τακούνιαΠαύλος Χάππιλος Masterchef