Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5 - Παύλος: «Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι»

«Γι΄αυτό άκουσε και τη δική μου οπτική που ξέρω»

MasterChef 5 - Παύλος: «Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι»
TV24 23.03.2021 21:55
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Παύλος γλίτωσε λίγο πριν από τη διαδικασία του μαγειρέματος για την αποχώρηση στο MasterChef και συγκλόνισε με το λόγο του, μετά την χορήγηση της κάρτας ασυλίας από τον Παναγιώτη, κάνοντας αναφορά εκ νέου στη διαφορετικότητά του.

Ο Παναγιώτης, που είχε επίσης μιλήσει για το θέμα με σαφείς «αιχμές» για συμπαίκτες του στο σπίτι, έδωσε στον φίλο του την κάρτα ασυλίας λίγες ώρες, αφού την είχε κερδίσει στο τεστ δημιουργικότητας. Η εξέλιξη αυτή συγκίνησε τον Παύλο, ο οποίος μίλησε για τη διαφορετικότητά του και την πολύ καλή σχέση με τον Τζαμαλή.

Η τοποθέτηση του Παύλου στο MasterChef 5

«Είμαστε πολύ κοντά και ταιριάζουμε στο χιούμορ με τον Παναγιώτη, που δείχνει να καταλαβαίνει τη θέση μου. Αυτό θέλω να εξηγήσω στους περισσότερους. Δεν ξέρει κανείς, για παράδειγμα, πώς είναι να είσαι γυναίκα σε αυτό τον κόσμο και να πρέπει να αποφασίσεις για το σώμα σου.

Παύλος κάρτα ασυλίας

Κάπως έτσι, δεν ξέρει κανείς πώς είναι να είσαι γκέι και να πρέπει να διαφυλάξεις και να υπερασπιστείς τη διαφορετικότητά σου σε αυτό τον κόσμο», είπε ο Παύλος, σε ένα δικό του ιδιαίτερο μήνυμα, αφού πήρε την κάρτα, που ξεκάθαρα απευθυνόταν προς όσους δεν τον έχουν δεχθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ο ίδιος και ο Παναγιώτης, στο σπίτι.

Η τοποθέτηση του Παύλου που καταχειροκροτήθηκε από το Twitter

Ο Παύλος είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού στο MasterChef 5 και μία τοποθέτησή του σε προηγούμενο επεισόδιο ήταν αρκετή για να κάνει του χρήστες του Twitter να τον καταχειροκροτήσουν.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που στάθηκαν στον Κωστή από την μέρα που επέστρεψε στο σπίτι, τη στιγμή που οι συμπαίκτες του τον απομάκρυναν και του μίλησαν με πολύ άσχημο τρόπο, ενώ έστησαν ολόκληρο σχέδιο για να τον διώξουν για ακόμα μία φορά από το παιχνίδι.

Έτσι, λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Παύλος μιλώντας στην κάμερα είπε πως η αντιμετώπιση των συμπαικτών του προς τον Κωστή είναι λάθος και πως αντίστοιχη λαμβάνουν και άτομα ομοφυλόφιλα, τρανς και όχι μόνο.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα μετά την αποχώρηση του Κωστή τόνισε: «Η αντιμετώπιση του Κωστή με το που γύρισε στο σπίτι του ήταν πολύ έντονη και χωρίς χώρο διαπραγμάτευσης ή συζήτησης. Πράγμα που εμένα με χτυπάει σε ένα νεύρο πολύ προσωπικό.

Γιατί αυτή την αντιμετώπιση την έχουν πολλοί άνθρωποι κι εγώ μέσα σε αυτούς. Εγώ πες όχι μέσα σε αυτούς, γιατί εμένα μπορείς να μην με καταλάβεις. Υπάρχουν, όμως, άλλα άτομα, όπως τα τρανς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά κι έχουν μία πολύ επιθετική αντιμετώπιση από τον κόσμο, την οποία την λαμβάνω κι εγώ γιατί ζω σε αυτή την κοινότητα, η οποία είναι πάρα πολύ άδικη. Γιατί δεν δίνεις καθόλου χώρο στον άλλο να σου πει την πλευρά του».

Masterchef Παύλος ΧάπιλλοςMasterChef 5 TwitterΠαύλος twitter

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef - Πάνος Ράπτης: «Κωστή τι θερμοκρασία είχε το πάνω ντουζ που μπήκες με τον Παύλο;»

Masterchef 5: Συγκίνησε ο Παύλος με την δήλωση του - «Είμαι συνηθισμένος στο να νιώθω απόρριψη»

Share