Στεφανία Λυμπερακάκη: Εισέβαλε στο Καλό Μεσημέρακι - Έμαθε την χορογραφία του Last Dance στον Μουτσινά

«Είχαμε βέβαια πρόβλημα με το green screen, δεν ξέρω τι έγινε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στεφανία Λυμπερακάκη: Εισέβαλε στο Καλό Μεσημέρακι - Έμαθε την χορογραφία του Last Dance στον Μουτσινά

Στο Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία μάλιστα έμαθε στον Νίκο Μουτσινά την χορογραφία του Last Dance.

Η νεαρή τραγουδίστρια επέστρεψε χθες στην Ελλάδα μετά την συμμετοχή της στην Eurovision, η οποία τα πήγε φοβερά και έφερε την χώρα μας στην 10η θέση, μετά από πολλά χρόνια.

Οι δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη για την Eurovision 2021

«Ο τελικός ήταν οκ, είχαμε βέβαια πρόβλημα με το green screen, δεν ξέρω τι έγινε. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί μερικές φορές είχαμε κάποια λάθη, αλλά οκ. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα εκεί, ήταν τέλεια, ήταν πολύ ωραία.

Είχα πολύ άγχος, αλλά ήταν εκεί ο Φωκάς Ευαγγελινός και μου έλεγε να μην αγχώνομαι και ότι όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει άγχος! Έκανα πάρα πολλές πρόβες. Ήθελα να περάσουμε στον τελικό, ήθελα να είμαστε στο τοπ 10».

Αμέσως μετά, η Στεφανία προσπάθησε να δείξει και μερικά βήματα της χορογραφίας στον Νίκο Μουτσινά, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

«Τι να πω που η Ολλανδία η χώρα μου δεν μου έδωσε βαθμούς...»

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ρότερνταμ όπου διεξήχθη η Eurovision 2021. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των εκπομπών όπου μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

«Είμαι φαν των Maneskin, μου άρεσε που κέρδισε η Ιταλία. Τι να πω που η Ολλανδία δεν μου έδωσε βαθμούς. Χάρηκα όμως, που το κοινό της Ολλανδίας μου έδωσε 10. Θέλω να αγοράσω σπίτι στο Κολωνάκι γιατί είναι πολύ ωραία εκεί και νομίζω ότι εκεί μένει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός», είπε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη ο Δημήτρης Κοντόπουλος δήλωσε: «Η Στεφανία νομίζω ότι πρέπει να το ξανακάνει σε 2,3,4 χρόνια. Θα έχει ωριμάσει και θα είναι 100 φορές καλύτερη. Είναι ένα παιδί που εξελίσσεται συνέχεια, είναι τρομερά συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει και έχει τη στόφα ενός μεγάλου καλλιτέχνη».