Ρούλα Κορομηλά: Οργισμένη με τα σχόλια για τα κιλά της Παπαρίζου - «Ντρέπομαι και θλίβομαι»

«Ειδικά απο γυναίκες προς άλλες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρούλα Κορομηλά: Οργισμένη με τα σχόλια για τα κιλά της Παπαρίζου - «Ντρέπομαι και θλίβομαι»

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά με αφορμή τα αρνητικά και επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί η Έλενα Παπαρίζου για τα κιλά της.

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της στον μεγάλο τελικό της Eurovision, η αγαπημένη τραγουδίστρια δέχτηκε αρκετό μπούλινγκ για το σώμα της, κάτι που προκάλεσε την οργή όλων.

Ανάμεσα τους και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία προχώρησε σε ένα μακροσκελές κείμενο, μιλώντας για όλα τα είδη του μπούλινγκ και του ρατσισμού, ειδικά από γυναίκες για γυναίκες.

Η οργισμένη ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

“Aς λέμε ένα « Μπράβο» σε όσους κάτι κατάφεραν . Προσπάθησαν! Τώρα: Κανένας δεν είναι εκτυφλωτικά αψεγάδιαστος! Μιλάμε υπερβολικά! Επικρίνουμε υπερβολικά, δικάζουμε υπερβολικά και άκομψα! Συμπεράσματα υπερβολικά! Όλα στην υπερβολή ,τελευταία. Η προσωπικότητα , οι αξίες και το ταλέντο των συνανθρώπων μας δεν κρίνονται από τις ρυτίδες, την χαλάρωση, τα κιλά, την ηλικία το αλαβάστρινο δέρμα!

Όλοι στον πλανήτη αλλάζουμε νούμερα! Large,xxl, medium και ολοι δεν μένουμε πάντα παιδιά! Αλλωστε ειναι Ευλογια να μεγαλωνεις Με αυτά που ακούω κ διαβάζω να λέγονται για κάποιους, κ ειδικά απο γυναίκες προς αλλες,προσωπικά ντρέπομαι και θλίβομαι.Ας χρησιμοποιήσουμε τους καθρέφτες σπίτια μας κ όχι κατά το δοκούν. Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό μας κ την ζωή μας κ ας αφήσουμε τους άλλους να πορεύονται ,να λειτουργούν ,όπως θέλουν. Εκει που αποθεώνουμε κάποιον, τον ίδιο σε λίγο « λιντσάρουμε»! Αναίτια!

Πως έγινε,πως άλλαξε,πως πάχυνε,κ άλλα γλαφυρά… Το μικροσκόπιο έχει άλλη χρήση ! Η αγάπη πολλές και θεραπευτικές! Η χρήση,δόσεις,της κακίας (μακρυά μας) οδηγεί σε Σοβαρή ασθένεια η οποία δυστυχώς δεν θεραπεύεται Μιλάνε,μιλάνε κ δεν ξέρουν ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάνε. Μιλάνε όμως.."

Ρούλα Κορομηλά Οργισμένη με τα σχόλια για τα κιλά της Παπαρίζου

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου με τα σχόλια για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου

Η Κατερίνα Καινούργιου που σχολίασε την είδηση στον αέρα της εκπομπής της με τους συνεργάτες της, ξέσπασε λέγοντας πως τα σχόλια ήταν αισχρά.

«Ήθελα και χθες να κάνω ένα σχόλιο στο Twitter ή ένα story και να μιλήσω γι΄αυτό αλλά είδα ότι πήραν θέση αξιόλογοι δημοσιογράφοι. Έχω γίνει έξαλλη για τα σχόλια για κάποια παραπανίσια κιλά της Έλενας. Ντροπή και αίσχος. Φτάσαμε σε σημείο να ασχολούμαστε για το αν έχει πάρει κιλά η γυναίκα που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα. Τα θεώρησα υπερβολικά!

Η γυναίκα βέβαια δεν έχει απαντήσει. Δεν έχω λόγια πραγματικά, είναι από τα πιο αισχρά που έχω διαβάσει ποτέ. Πάμε να δούμε λίγο... Είναι πανέμορφη, κουκλάρα, είναι το κάτι άλλο. Παιδιά λίγο stop. Όποιος το κάνει αυτό και σχολιάζει να σταματήσει, δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του. Κι εγώ καθημερινά δέχομαι σχόλια. Παιδιά, τι συζητάμε τώρα, είναι κουκλάρα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.