Στράτος Τζώρτζογλου: Στα Τρίκαλα με την Σοφία Μαριόλα και τον επιστάτη της Φάρμας

«Είχα την χαρά σήμερα να γνωρίσω το καλύτερο παιδί της φάρμας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στράτος Τζώρτζογλου: Στα Τρίκαλα με την Σοφία Μαριόλα και τον επιστάτη της Φάρμας

Εκτός Φάρμας βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος επισκέφθηκε μαζί με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα τα Τρίκαλα.

Μάλιστα, δεν ήταν μόνοι, καθώς συναντήθηκαν με τον γοητευτικό επιστάτη της Φάρμας, Βασίλη Φιλίππου, μιας και ο ίδιος έχει γυρίσει πια σπίτι του, καθώς έχουν τελειώσει τα γυρίσματα του ριάλιτι.

Το ζευγάρι και ο Βασίλης απαθανάτισαν φυσικά την στιγμή αυτή και τράβηξαν αρκετά στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται να διασκεδάζουν αρκετά!

Οι φωτογραφίες του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα με τον επιστάτη της Φάρμας

Η Σοφία Μαριόλα δημοσίευσε λοιπόν μερικές φωτογραφίες και έγραψε στην λεζάντα: “Είχα την χαρά σήμερα να γνωρίσω το καλύτερο παιδί της φάρμας, τον επιστάτη της καρδιάς μας @basilisf ! Ένα αληθινό αντρικό πρότυπο και σε συμπεριφορά και σε δουλειά. Περάσαμε Τρι-καλα στα μέρη σου φίλε μας”!

«Στη Φάρμα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλέσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα εξηγώντας πως ήταν ο εύκολος στόχος για πολλούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

«Όλα τα παιδιά είναι καλά με τις διαφοροποιήσεις τους. Ο Μπιλάκος βλέπει παντού εχθρούς, είναι ο πιο φοβισμένος, γι’ αυτό κάνει συνέχεια γυμναστική. Αυτό σε άλλους προκαλεί θυμό, σε άλλους γέλιο.

Ο νούμερο ένας στόχος από την αρχή ήμουν εγώ. Είχαν χωριστεί τα πράγματα σε αυτούς που ήταν διάσημοι και σε αυτούς που δεν ήταν διάσημοι. Ήμουν ο πιο εύκολος στόχος. Αυτό που δεν έχει φανεί ήταν η δουλειά που κάναμε στο κτήμα. Και ο Μιχάλης ήταν εύκολος στόχος, ήμασταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον χαμό της μαμάς μου τον Νοέμβριο, ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο γιος μου ο Αλκιβιάδης», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.