Πρωταγωνίστρια σε video clip η Ραμόνα μετά το Big Brother

Πως είναι και τι κάνει σήμερα η παίκτρια που παραλίγο να πιαστεί μαλλί με μαλλί με την Άννα Μαρία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωταγωνίστρια σε video clip η Ραμόνα μετά το Big Brother

Πρωταγωνίστρια σε video clip είναι η Ραμόνα, λίγους μήνες μετά το τέλος του Big Brother, όπου είχε συμμετάσχει και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς είχε τσακωθεί πολλές φορές με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στα όρια να πιαστούν στα χέρια.

Συγκεκριμένα, η μελαχρινή καλλονή συμμετέχει στο νέο video clip των REC «Blockaro», που κυκλοφορεί. Το σενάριο την θέλει να γνωρίζει τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Άρη Λουμάκη όταν του ζητά να της «χτυπήσει» ένα τατουάζ και εκεί ξεκινά το love story τους.

Να σημειώσουμε πως η Ραμόνα που έχει καταγωγή από τη Ρουμανία, εργάζεται ως beauty artist στην Ελ­λάδα και ως φωτομοντέλο.

Αυτό είναι το video clip στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ραμόνα μετά το Big Brother

«Η Άννα Μαρία μου έκανε bullying»

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του νέου Big Brother. Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι έμεινε μόνη της μέχρι το τέλος μετά από πολλές υποψηφιότητες και τελικά κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο.

Μέσα στο σπίτι, στην αρχή είχε έρθει πολύ κοντά με τη Ραμόνα. Οι δυο τους ξαφνικά τσακώθηκαν σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού και από εκείνη τη στιγμή έγιναν θανάσιμοι εχθροί. Η Ραμόνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην On Time παραδέχθηκε πως δέχθηκε bullying από την Άννα Μαρία, η οποία έθιξε την καταγωγή της καθώς και την ηθική της.

Πιστεύεις ότι κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια;

«Ναι, μου έκανε bullying η νικήτρια η Άννα Μαρία! Όταν μια κοπέλα ξέρει ότι ο κόσμος πεθαίνει από τον κορωνοϊό και ταυτίζει το όνομά μου αποκαλώντας με «ραμονοϊό» και το λες σε μικρόφωνο μπροστά στις κάμερες. Είναι ανήθικο. Όταν αποχώρησα από το παιχνίδι, πολλά άτομα το συνέχισαν και ξεκίνησε το bullying, καθώς υπήρχαν κάποιοι που με αποκαλούσαν έτσι. Εγώ δεν ήξερα πως μιλούσε για εμένα καθώς τα έλεγε μόνο στις κάμερες».

Ένιωσες άσχημα; Μίλησες σε κάποιον για αυτό;

«Μίλησα, αλλά δεν είδα καμιά αντίδραση από εκεί που έπρεπε. Και το αναφέρω καθώς διανύουμε μία περίοδο που όλοι μιλούν. Γι’ αυτό και εγώ θέλω να μιλήσω. Αυτή η κοπέλα συνέχισε λέγοντας πως «η κοπέλα κοιμάται με τα αγόρια», ότι «δεν έχει πρόβλημα να κοιμάται σε δωμάτιο με άντρες, διότι έτσι μαθαίνουν οι γυναίκες στην χώρα της». Πρόκειται για ποταπή και ρατσιστική νοοτροπία που προσβάλλει βάναυσα το γυναικείο φύλο. Εγώ πήγα στο δωμάτιο των αγοριών σε δικό μου κρεβάτι, επειδή δεν άντεχα την φασαρία. Υπήρχαν σεβασμός και ησυχία στα αγόρια. Δεν έχει να κάνει με την καταγωγή και το ήθος.

Big Brother Ραμόνα

Και το είπα και στον αέρα, στο πλατό μπροστά της και δεν απάντησε, δεν πήρε κανείς θέση. Ας λέμε τις αλήθειες πια… Μου δίνει χαρά αυτό που συμβαίνει και θα έπρεπε να είχε συμβεί χρόνια πριν, να μιλούν. Ξέρω πως όταν μιλάς υπάρχει κόσμος που αντιδρά, που θα σε αμφισβητήσει. Εγώ θέλω να πω σε όλους να μιλούν όλοι, να βγάλουν την αλήθεια, αυτό έκανα κι εγώ, πήρα θέση κι αντέδρασε ο κόσμος άσχημα. Αν δεν το πω αυτό που βλέπω, σημαίνει ότι συμμετέχω και δεν θέλω να στηρίζω την υποκρισία. Δεν θα αφήσω το κακό να προχωράει, τουλάχιστον θα κάνω την προσπάθειά μου».