Αντώνης Ρέμος: Αυτός είναι ο άνδρας που του άλλαξε το όνομα

«Του άλλαξα το επίθετο στα 17 του χρόνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Αυτός είναι ο άνδρας που του άλλαξε το όνομα

Ο Σταύρος Φωτιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και ο τραγουδιστής μίλησε για την πολυετή πορεία του στη μουσική, ενώ αποκάλυψε πως ήταν ο καλλιτεχνικός νονός του Αντώνη Ρέμου, αφού του άλλαξε το επίθετο στην ηλικία των 17 ετών.

«Για την καριέρα μου, το λάθος ήταν δικό μου γιατί έφυγα από την Αθήνα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Δεν πήγα στις μεγάλες εταιρείες της Αθήνας. Έλεγα τότε καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη. Αλλά τελικά έκανα λάθος», ανέφερε αρχικά.

Η αποκάλυψη για την αλλαγή στο όνομα του Αντώνη Ρέμου

«Είμαι ο καλλιτεχνικός νονός του Αντώνη Ρέμου. Του άλλαξα το επίθετο στα 17 του χρόνια από Πασχαλίδη σε Ρέμο. Με άκουγε. Τον είχα πάρει στο μαγαζί. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Βγήκε μπροστά. Ψάχναμε τι όνομα να του βάλουμε. Από το Ρωμύλος βγήκε το Ρέμος. “Του λέω σου αρέσει το Ρέμος Αντώνη; Και μου απαντάει ότι θες», αποκάλυψε για τον Αντώνη Ρέμο που βίωσε τον θρήνο.

«Κάλεσα τον Leonardo DiCaprio στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και ήρθε»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show , βρέθηκε ο Αντώνης Δημητριάδης όπου μίλησε για την επιτυχημένη καριέρα του ως dj. Ο ίδιος μάλιστα, παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή Mega Star με την Μαντώ Γαστεράτου. Μια εκπομπή μουσική ωστόσο, που δεν σημειώνει τα απαιτούμενα νούμερα τηλεθέασης.

Στο χώρο διέπρεψε και οφείλει πολλά στον αγαπημένη Αντώνη Ρέμο, που ήταν ο πρώτος που έβαλε σε λαϊκό πρόγραμμα Dj για να κρατάει τον κόσμο στα διαλείμματα.

Μάλιστα, ο Αντώνης Δημητριάδης αποκάλυψε για πρώτη φορά πως κατάφερε να πάει σαν καλεσμένο σε συναυλία του τραγουδιστή τον σπουδαίο χολιγουντιανό ηθοποιό, Leonardo DiCaprio.

«Σε ένα πριβέ πάρτι που έπαιζα εμφανίστηκε ξαφνικά ο Leonardo DiCaprio και οτν κάλεσα και ήρθε το επόμενο βράδυ στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου» ανέφερε.