Μαρία Ματσούκα: Ποζάρει αγκαλιά με το νεογέννητο γιο της

Η πιο τρυφερή φωτογραφία στο Instagram...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ματσούκα: Ποζάρει αγκαλιά με το νεογέννητο γιο της

Το Σάββατο 10 Απριλίου έγινε για πρώτη φορά μαμά έγινε η Μαρία Ματσούκα, και πλέον βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της!

Η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Θέμη Γιαννιτσά.

Η σχεδιάστρια μαγιό μπορεί να κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, όμως από την στιγμή που γέννησε, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της!

Αυτή τη φορά η Μαρία θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Συγκεκριμένα η ίδια πόζαρε αγκαλιά με το νεογέννητο αγοράκι της και έλαμπε από ευτυχία.

«Με τον μπέμπη μου, απογευματινές αγκαλίτσες», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Η αναρτηση της Μαρίας Ματσούκα

Μαρία Ματσούκα

Λίγα λόγια για την Μαρία Ματσούκα

Η Μαρία Ματσούκα είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας Ματσούκα. Γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα και είναι κριός στο ζώδιο. Η οικογένεια της ασχολείται με τα καλλιτεχνικά κάτι που επηρέασε κι αυτήν στην ζωή της.

Ο πατέρας της Δημήτρης είναι επαγγελματίας τραγουδιστής με πολλά χρόνια εμπειρία στο χώρο. ενώ η αδερφή της, είναι η γνωστή σε όλους μας ηθοποιός Δήμητρα Ματσουκα.Η Μαρία από τότε που θυμάται τον εαυτό της, της αρέσει ο χορός γι' αυτό και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο. Παράλληλα έπαιζε βόλεϊ και πήγαινε κολυμβητήριο

Μαζί με την αδερφή της Δήμητρα διαβάζανε τα μαθήματα του σχολείου και κάνανε όνειρο για το μέλλον.Τελειώνει το λύκειο και αποφασίζει να σπουδάσει σκηνοθεσία κάτι που στην πορεία δεν την κέρδισε και δοκιμάζει την τύχη της στο τραγούδι.

Ξεκινάει στο πλευρό του Πάνου Κιάμου και στη συνέχεια συνεργάζεται με πολυ μεγάλα ονόματα,οπως Βασίλη Καρρά,Χρήστο Δάντη,Πάνο Κιάμο,Διονύση Μακρη και πολλούς άλλους.

Η Μαρία εκτός από το τραγούδι, τα τελευταία χρόνια αποφάσισε ν’ ασχοληθεί και με τα ρούχα. Έχει κάνει δική της συλλογή με μαγιο.Της αρέσει πολύ να διασκεδάζει, να πηγαίνει σινεμά αλλά και να πηγαίνει για ψώνια. Αγαπάει ακόμη τα ταξίδια. Αγαπημένος προορισμός της είναι η Ύδρα και η Μύκονος.