Έλενα Τσαγκρινού: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της

Ήταν μαζί του πριν γνωρίσει τον Mike - Καλός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Τσαγκρινού: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό είναι στραμμένα πάνω στην Έλενα Τσαγκρινού. Η γνωστή τραγουδίστρια εκπροσώπησε φέτος στην Eurovision και παρά το γεγονός πως κατέλαβε την 16η θέση στον διαγωνισμό τα σχόλια από όλους για την παρουσία της ήταν πολύ θετικά. Πριν την εμπειρία της αυτή, όμως, είχε περάσει μια αρκετά ψυχοφθόρα περίοδο στο πλευρό του συντρόφου τους Mike.

Οι δυο τους διατηρούν σχέση εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα πέρασαν μαζί μια δύσκολη περίοδο, όταν ο Mike διεγνώσθη με καρκίνο.

Ωστόσο, πριν από τον αγαπητό Mike, διατηρούσε επίσης σχέση με μουσικό. Αυτό μάλλον δεν τον γνωρίζατε για την αγαπημένη τραγουδίστρια! To 2017 είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και για πρώτη φορά είχε αποκαλύψει πράγματα για την - τότε - σχέση της.

Ο πρώην σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού

Έλενα Τσαγκρινού πρώην σύντροφος

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Έλενας Τσαγκρινού

Από τη μία το «The Voice», από την άλλη το συγκρότημα και οι εμφανίσεις στο «Βox Αthens». Βρίσκει χρόνο για την προσωπική της ζωή η Έλενα Τσαγκρινού;

«Για καλή μου τύχη, έχω το αγόρι μου που είναι στη δουλειά μου. Και για να μη σου κρύβομαι, να σου πω ότι είναι στο συγκρότημα και είναι ο Βασίλης. Όταν πρωτομπήκα στο συγκρότημα εγώ ήμουν σε άλλη σχέση, όπως και ο Βασίλης. Είδες όμως πώς έρχονται τα πράγματα;»

Πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε μερικά χρόνια από τώρα;

«Πολύ ευτυχισμένη, με φίλους. Επίσης, πιστεύω πως έχω να δώσω πολλά στη μουσική τα επόμενα χρόνια. Να προσθέσω όμως και ότι δεν θα ήθελα να γελοιοποιούμαι για να αποδείξω στην ηλικία που θα είμαι τότε ότι μπορώ να κάνω τα ίδια πράγματα με αυτά που έκανα στα 20 μου. Αυτό το έχω από τώρα στο μυαλό μου και δεν θα ήθελα να μου συμβεί ποτέ».