Χώρισε η Ιωάννα Τούνη

Το επιβεβαιώσε και η ίδια! Είναι ξανά ελεύθερη κι ωραία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χώρισε η Ιωάννα Τούνη

Στον πρώην της, Γιάννη Σιδεράκη, είχε επιστρέψει εδώ κι αρκετούς μήνες η Ιωάννα Τούνη, με την ίδια ωστόσο να έχει πια ξεκαθαρίσει πως δεν θα αναφερέται στα προσωπικά της σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως συνήθιζε.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, μετά από δύο άδοξες σχέσεις, αποφάσισε να γυρίσει κι πάλι στον σύντροφο της, όμως προσπαθούσε να κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και έτσι έγινε.

Μπορεί ο σκύλος του να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στα instastories της, ωστόσο ποτέ μέχρι στιγμής δεν έχει ανέβασει κοινή φωτογραφία με τον Γιάννη Σιδεράκη.

Χώρισε η Ιωάννα Τούνη με τον Γιάννη Σιδεράκη

Και ούτε μάλλον πρόκειται να γίνει κι ποτέ, καθώς όπως φαίνεται η Ιωάννα χώρισε ξανά με τον σύντροφο της και είναι κι πάλι ελεύθερη κι ωραία.

Μάλιστα, η πληροφορία αυτή ήρθε πρώτη από την Σούλα Γκλάμορους, η οποία ανέβασε ένα story στο οποίο αποκαλύπτεται ο χωρισμός της, τον οποίο λίγο αργότερα στο live που έκανε στο instagram το επιβεβαίωσε!

Τα Instastory που αποκαλύπτουν τον χωρισμό της Ιωάννας Τούνη με τον Γιώργο Σιδεράκη

Χώρισε η Ιωάννα Τούνη με τον Γιώργο Σιδεράκη

Χώρισε η Ιωάννα Τούνη με τον Γιώργο Σιδεράκη φωτογραφία

Τι είχε πει η Ιωάννα Τούνη για την επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Σιδεράκη

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη πριν από λίγες μέρες στο Έλα Χαμογέλα και φυσικά ρωτήθηκε αν ισχύει η επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την Ιωάννα συζητήσανε τόσο για την συμμετοχή της στο My Style Rocks, στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor καθώς και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει ξανά σχέση με τον πρώην σύντροφό της (Γιάννης Σιδεράκης).

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω παιδιά, δεν μιλάω πλέον για τα προσωπικά μου. Είπα θα ξαναμιλήσω μόνο αν αρραβωνιαστώ. Έχω κουραστεί και έχω κουράσει πιστεύω, φτάνει!

Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου, ωστόσο πάντα οι σύντροφοι που είναι μαζί μου, θέλουν υποτίθεται να με παντρευτούν, αλλά κάτι στο παρασύνθημα πηγαίνει λάθος», κατέληξε η Θεσσαλονικιά Ιωάννα.