Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Μοθωναίος: Η ανάρτηση «καρφί» για την Βάνα Μπάρμπα, μετά την υποστήριξη της στον Φιλιππίδη

«Αίτημα της ήταν ανέκαθεν να...»

Δημήτρης Μοθωναίος: Η ανάρτηση «καρφί» για την Βάνα Μπάρμπα, μετά την υποστήριξη της στον Φιλιππίδη
News 27.05.2021 08:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια αιχμηρή και γεμάτο νόημα ανάρτηση προχώρησε ο Δημήτρης Μοθωναίος, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα.

Η ηθοποιός έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, καθώς πλέον τάσσεται υπέρ τόσο του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και του Γιώργου Κιμούλη, παρά τις αισχρές πράξεις τους.

Αναμέσα στους ηθοποιούς που έχουν εκφράσει την οργή τους με την στάση της είναι και ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος δημοσίευσε ένα instastory, απευθυνόμενος στην Βάνα Μπάρμπα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μοθωναίου για την Βάνα Μπάρμπα

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στο instatstory του: «Γιατί εκπλησσόμεθα; Αίτημα της ήταν ανέκαθεν να “γίνονται πράγματα”».

Δημήτρης Μοθωναίος ανάρτηση για Βάνα Μπάρμπα

«Αυτό είναι θράσος! Να το κρατήσει για τον εαυτό της»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε ζωντανά στο Πρωινό σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στο Youweekly η Βάνα Μπάρμπα λέγοντας πως υποστηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη με θέρμη ψυχής μετά τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

«Ειδωλολάτρες υπήρχαν πάντα. Είναι δικαίωμα της να έχει είδωλα αυτούς τους ανθρώπους. Δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο τους, αλλά τις πράξεις τους. Ζούμε σε χώρα δημοκρατική, ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται κάποιους. Εγώ ως μάνα που έχω δύο κόρες, ως γιαγιά που έχω μία εγγονή, ως νύφη υπερασπίζομαι όλες αυτές τις γυναίκες που κατήγγειλαν αυτές τις πράξεις. Δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους ανθρώπους για Χ λόγους.

Θα είμαι πάντα με το δίκιο του καταπιεσμένου, του προδωμένου. Δεν μπορώ να βγω να δηλώσω ότι θαυμάζω κάποιους ανθρώπους και είναι είδωλά μου. Άνθρωποι που κατηγορούνται για πολύ κακές πράξεις. Όσο για την κ. Φιλιππίδη είναι πολύ λογικό να υπερασπιστεί τον άντρα της. Και εγώ είμαι με τον άντρα μου 56 χρόνια, αν κάνει κάτι ο Γιωργάκης μου κάνει κάτι, θα είμαι με το μέρος του Γιωργάκη. Όχι αν βιάσει κάποια θα είμαι με τις άλλες και θα τον δείρω.

Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος! Δεν θα βάλουμε τη συνάδερφο Μπάρμπα στο απυρόβλητο. Πιστεύει αυτό που πιστεύει, να το κρατήσει για τον εαυτό της. Γιατί είναι δικαίωμα της να τους υποστηρίζει και να τους θαυμάζει. Μέχρι εκεί όμως! Τα πάσχοντα πρόσωπα θα νιώσουν πολύ άσχημα, όταν τα ακούσουν αυτά. Είμαστε όλοι με το μέρος αυτών των γυναικών» τόνισε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άννα Παντζέλη για Φιλιππίδη: «Να δω τώρα που διώκεται για βιασμό ποιοι θα πάνε μάρτυρες υπεράσπισης»

Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα που τον "καίει"

Share