Κόλαφος ο Αντώνης Κανάκης: «Αυτή είναι η χώρα μου; Το Survivor και το Bachelor;».

«Ο μιντιακός φασισμός που σου επιβάλλει αυτή την ανοησία είναι τρελαντικό και εμείς σκάμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Αντώνης Κανάκης: «Αυτή  είναι η χώρα μου; Το Survivor και το Bachelor;».

Ένα αιχμηρό σχόλιο έκανε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα. Ο παρουσιαστής σχολίασε την δήλωση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τα ελληνοτουρκικά στο Survivor 4, αλλά και την υποδοχή ήρωα στον Τζέιμς Καφετζή και όχι στον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τα γεγονότα αυτά σχολίασε τα ενδιαφέροντα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

«Ο μιντιακός φασισμός που σου επιβάλλει αυτή την ανοησία είναι τρελαντικό και εμείς σκάμε… Έρχεται το μιντιακό σύστημα και στο επιβάλλει. Αν ανοίξεις να ενημερωθείς είσαι υποχρεωμένος να βομβαρδίζεσαι με αυτή την ανοησία μαζί με όλες τις εξελίξεις που θες να μάθεις. Και μετά αρχίσεις και πιστεύεις ότι αυτή είναι η χώρα μου; Η χώρα μου είναι το Survivor και το Bachelor;», ανέφερε.

«Δίκασαν» Τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4 - «Είσαι για το "Αννίτα Κοίτα"»

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο του «Ράδιο Αρβύλα», με την παρέα του Αντώνη Κανάκη να τον... γλεντά, λέγοντάς του πως η εκπομπή, που του αξίζει, είναι το «Αννίτα Κοίτα» μετά το Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής στο ριάλιτι επιβίωσης από την αρχή, ενώ τον τελευταίο καιρό η κόκκινη ομάδα έχει εκφράσει την πρόθεσή της να τον διώξει από την παραλία. Αυτό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την παρέα της Θεσσαλονίκης, που αφιέρωσε το σημερινό (30/3) γκάλοπ για χάρη του.

Έκανε, μάλιστα, δύο γκάλοπ και αμφότερα αφορούσαν το τι εκπομπή θα έπρεπε να κάνει γυρίζοντας από τον Άγιο Δομίνικο, όπου... δεν τον εκτιμούν. Το δίλημμα, στο δεύτερο γκάλοπ, ήταν ανάμεσα στο «Κυριακή στο χωριό» και το «Αννίτα Κοίτα», με το δεύτερο να κερδίζει στις λεπτομέρειες, ενώ επική ήταν και η διακωμώδηση στο «ζέσταμά» του στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας. Στο μεταξύ, ο Κανάκης εμφανίστηκε με πατερίτσες!