Καραβάτου: Ξέσπασε για το bullying που έκαναν στην Παπαρίζου και τα κιλά της - «Σας παρακαλώ, ας...»

«Γενικά δεν μπορώ όλο αυτό το hate στα social media. Για όνομα του Θεού»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καραβάτου: Ξέσπασε για το bullying που έκαναν στην Παπαρίζου και τα κιλά της - «Σας παρακαλώ, ας...»

Ξέσπασε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου, με αφορμή το bullying που έκαναν χρήστες των social media στην Έλενα Παπαρίζου κάνοντας λόγω για "παραπανίσια κιλά", μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της στον τελικό της Eurovision 2021.

To ξέσπασμα της Καραβάτου για τα κιλά της Παπαρίζου

«Τι τραγικά πράγματα είναι αυτά; Πώς είναι δυνατόν να βλέπεις αυτό το κορίτσι, αυτή τη γυναίκα, αυτή την καλλιτέχνιδα και αυτό που σε ενδιαφέρει να πεις είναι ότι έχει παχύνει από την προηγούμενή της εμφάνιση; Έγινα έξαλλη!

Γενικά δεν μπορώ όλο αυτό το hate στα social media. Για όνομα του Θεού! Σας παρακαλώ, ας υπάρχει λίγος σεβασμός! Είναι δυνατόν να βλέπεις αυτή την εμφάνιση και να λες ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι χοντρή; Δεν το πιστεύω, δεν το αντιλαμβάνομαι! Είναι σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο που θα έπρεπε να συμβαίνει πάντα», ανέφερε Κατερίνα Καραβάτου.

«Με αφορμή αυτό, γίνομαι έξαλλη με όλα αυτά που διαβάζω κατά καιρούς. Δεν σκέφτεστε τίποτα εκείνη την ώρα; Μόνο χαβαλές;», συνέχισε.

«Ζούμε σε μια εποχή της ψεύτικης εικόνας»

Χαμός έχει γίνει με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου μετά την εμφάνιση της στην Eurovision, με πολλές γυναίκες να βγαίνουν ανοιχτά και να την υπερασπίζονται.

Ολοένα και αυξάνεται στις μέρες μας το body shaming, ένα φαινόμενο που ωστόσο γίνονται πολλές προσπάθειες και δράσεις να περιοριστεί, επιχημένες αλλά και αποτυχείς.

Μετά το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε για το σώμα της η Έλενα Παπαρίζου, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση και κατέκρινε κάθε είδους μπούλινγκ.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε γράφοντας ένα ποίημα, που λίγο αργότερα το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

«Πολλή κουβέντα γίνεται αυτές τις μέρες για κιλά, σχόλια κλπ κλπ. Κι εμπνεύστηκα ένα ποιηματάκι, σας το αφιερώνω…

Μπαντάνα κ γυαλιά, μαγιό κ αλμύρα, κοίτα που φτάνει καλοκαίρι, τι θα μας φέρει η μοίρα;Προσμένω με χαρά, να αμοληθώ στις νήσους κι ας δεχτώ για τα κιλά, και σχόλια φουλ μίσους.

Ζούμε σε μια εποχή της ψεύτικης εικόνας, που εκθειάζεται μονάχα το σώμα μιας γοργόνας.

Ποσό ρηχό και ποταπό αυτό που μας συμβαίνει, λες κι είμαστε οχτροί χωρίς τίποτα να μας δένει.

Αφήστε βρε τα μίζερα, τα λόγια τα χυδαία, και δείτε στο καθένα μας τα όσα έχει ωραία.

Μονάχα έτσι θα γενεί ο κόσμος πιο ωραίος. Κι ο τρόπος επαφής ακόμα πιο πηγαίος.

Κι εδώ εγώ σας Χαιρετώ σας στέλνω και φιλάκια, Ειρήνη υμίν θα εύχομαι σε όλα τα παιδάκια».