Ιωάννη Τούνη: Ποιος πρώην την διεκδικεί μετά τον χωρισμό της;

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννη Τούνη: Ποιος πρώην την διεκδικεί μετά τον χωρισμό της;

Ελεύθερη και ωραία είναι πλέον η Ιωάννα Τούνη, η οποία, όπως επιβεβαιώσε και η ίδια, χώρισε οριστικά με τον Γιάννη Σιδεράκη.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά εδώ και αρκετούς μήνες είχε επιστρέψει και πάλι στην αγκαλιά του πρώην της και μάλιστα συγκατοικούσαν.

Ωστόσο και αυτή η σχέση έλαβε άδοξο τέλος, μιας και το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, πράγμα που επιβεβαίωσε και η ίδια στο χθεσινό της live στο instagram.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Νάνσυ Παραδεισανού που ανέφερε στο Πρωινό, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και δέκα μέρες ενώ μάλιστα η Ιωάννα πολιορκείται από τον πρώην της, Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος όπως φαίνεται κάνει έντονες κινήσεις για να την ξανά κερδίσει, ενώ είχαν συναντηθεί πριν λίγο καιρό σε ένα cocktail bar.

«Έχει κουράσει, φτάνει»

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στο Έλα Χαμογέλα και φυσικά ρωτήθηκε αν ισχύει η επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την Ιωάννα συζητήσανε τόσο για την συμμετοχή της στο My Style Rocks, στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor καθώς και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει ξανά σχέση με τον πρώην σύντροφό της (Γιάννης Σιδεράκης).

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω παιδιά, δεν μιλάω πλέον για τα προσωπικά μου. Είπα θα ξαναμιλήσω μόνο αν αρραβωνιαστώ. Έχω κουραστεί και έχω κουράσει πιστεύω, φτάνει!

Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου, ωστόσο πάντα οι σύντροφοι που είναι μαζί μου, θέλουν υποτίθεται να με παντρευτούν, αλλά κάτι στο παρασύνθημα πηγαίνει λάθος», κατέληξε η Θεσσαλονικιά Ιωάννα.