Πάνος Μεταξόπουλος: «Όταν μπήκα μέσα στο χειρουργείο δεν ήξερα αν θα ξαναβγώ, κινδύνευσε η ζωή μου»

Η σπάνια εξομολόγηση του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Μεταξόπουλος: «Όταν μπήκα μέσα στο χειρουργείο δεν ήξερα αν θα ξαναβγώ, κινδύνευσε η ζωή μου»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην περίοδο που κινδύνευσε η ζωή του.

Ο αυστηρός διευθυντής της Ακαδημίας του House of Fame ανέφερε πως πριν αρκετά χρόνια έπαθε κατάθλιψη και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Η εξομολόγηση του Πάνου Μεταξόπουλου

«Είχα πάθει ειλεό. Οτιδήποτε ψυχικά κουβαλάμε, σκάνε στο σώμα μας. Κάπως έτσι μου έσκασε πριν 7-8 χρόνια. Δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, είχα περάσει κατάθλιψη και δυστυχώς με χτύπησε εκεί. Κινδύνευσε η ζωή μου. Είχα πάει μόνος μου στο νοσοκομείο και ο πατέρας μου το έμαθε τρεις μέρες μετά από μια νοσηλεύτρια.

Περιμέναμε μήπως ξεμπλεχτεί. Τελικά δεν ξεμπλεκόταν από μόνο του. Την ώρα που ήρθε ο πατέρας μου, με είχαν ντύσει με την μπλε ποδιά που σε πάνε στο χειρουργείο. Όταν έμπαινα μέσα το είχα δει όλο το έργο. Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τι θα συμβεί, με είχαν βάλει πάνω σε ένα φορείο και ήμουν σαν το ψάρι.

Όταν μπήκα μέσα δεν ήξερα αν θα ξαναβγω. Το χειρουργείο κράτησε τρεις ώρες. Μετά πάλι περιμένεις να λειτουργήσει το σύστημα. Το μόνο που μου είπαν ήταν να περπατάω συνέχεια. Πονούσα πάρα πολύ, ακόμα και τα 5 βήματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Μετά από κάποιες μέρες, ευτυχώς λειτούργησαν». Πριν λίγο καιρό, ο Πάνος Μεταξόπουλος είχε αναφερθεί και στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει η Ελένη Φουρέιρα λόγω της παρουσίασης του House of Fame.

«Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε μέσω Skype στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» τον Πάνο Μεταξόπουλο, τον διευθυντή του House of Fame.

Ο ίδιος σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στην μουσική Ακαδημία ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική επιτροπή και στα αιχμηρά σχόλια του Φοίβου.

«Δεν είναι αυστηρή η κριτική επιτροπή. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνικό ή δημιουργικό είναι απόλυτα σωστοί. Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου. Τα λέει παράξενα και σταράτα αν δεν το ξέρεις στην αρχή σε ξενίζει. Λίγο εκεί είχα φοβηθεί. Χάρηκα που είναι στην κριτική επιτροπή και είναι ψείρας».

Αναφορικά με την ανικανοποιητική πορεία των σπουδαστών, ο Πάνος Μεταξόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το πρόβλημα δημιουργείται από τη στιγμή που πάνε στο πλατό και ακούς τη φωνή σου επί δέκα και τη μουσική επί εκατό και και όλο αυτό δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Είναι και το άγχος».