Ελένη Μενεγάκη: Με ρολόι 18.000 ευρώ κλαδεύει τον κήπο της στα Μελίσσια

Φωτογραφικό υλικό μέσα από το σπίτι της - Αγρότισσα "διαμάντι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Με ρολόι 18.000 ευρώ κλαδεύει τον κήπο της στα Μελίσσια

Τι κι αν τρέχει όλη μέρα κι όλη νύχτα για την προετοιμασία της νέας της εκπομπής στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη ως γνωστή επαγγελματίας ξέρει εδώ και χρόνια πως να τα συνδυάζει όλα ώστε να είναι και συνεπείς στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και σωστή σύζυγος και μητέρα.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως την έχουν φάει τα πήγαινε - έλα στο κανάλι και χρόνο να πάει στην Άνδρο βρήκε - και μάλιστα καμουφλαρισμένη για να μην την αναγνωρίσει κανείς - αλλά και να φωτογραφηθεί στο σπίτι της στα Μελίσσια με τα κεράσια της δικής της παραγωγής.

Ότι είναι καλή αγρότισσα το ξέραμε, το δηλώνει συνεχώς πως της αρέσει να ασχολείται με αυτά. Ότι "χαραμίζει" ρολόι 18.000 ευρώ στο κλάδεμα, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Βέβαια, δικό της είναι ότι θέλει το κάνει αλλά... είναι αξιοσημείωτο.

Η νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας... τύφλωσε κυριολεκτικά αφού δεν μπορούσε να μην πέσει το μάτι μας στο "διαμάντι" που φοράει στον καρπό της.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από τον κήπο του σπιτιού της

Και για του λόγο του αληθές, επειδή εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα και αποδείξεις... Το ρολόι είναι Rolex και με μια γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο κοστίζει κοντά στα 18.000 ευρώ.

Ελένη Μενεγάκη ρολόι

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη φοράει πάνω της αντικείμενο αξίας... τόσων μισθών!

Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα η Ελένη Μενεγάκη

Πριν από αρκετό καιρό ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει στην Αθήνα, την ώρα που αποχωρούσε από ένα επαγγελματικό ραντεβού κρατώντας στα χέρια της μια τσάντα.. επίσης "διαμάντι".

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα!