Δανάη Μπάρκα: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής της - «Έχω μια ανάγκη να μοιραστώ»

«Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα από το πρωί γιατί σήμερα είναι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δανάη Μπάρκα: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής της - «Έχω μια ανάγκη να μοιραστώ»

Μια πολύ δύσκολη μέρα είναι η σημερινή για την Δανάη Μπάρκα, η οποία λόγω της ψυχολογικής φόρτισης, δεν άντεξε και λύγισε κατά την διάρκεια της εκπομπής της.

Πριν από έξι χρόνια, η όμορφη παρουσιάστρια έχασε έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο, τον παππού της και για τον λόγο αυτόν, προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο φινάλε της εκπομπής της, η Δανάη έκανε μερικές δηλώσεις, με αφορμή την απώλεια αυτή, περνώντας έτσι το δικό της σημαντικό μήνυμα.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για τον παππού της

«Είναι δύσκολο να έχεις πράγματα που σε προβληματίζουν ή σε στεναχωρούν και να οφείλεις να είσαι στη δουλειά σου κλπ… Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα από το πρωί γιατί σήμερα είναι η μέρα που έφυγε ο παππούς μου από τη ζωή, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα άπειρα μηνύματά σας. Έχω μια ανάγκη να μοιραστώ…

Αν κάποιος με ρωτήσει τι είναι αγάπη, σίγουρα θα απαντήσω ότι αγάπη είναι το χαμόγελο που παίρνω όταν σκέφτομαι τον παππού μου. Και επειδή οι άνθρωποι που μεγαλώνουν, όσο περνούν τα χρόνια νιώθουν ανήμποροι, νιώθουν ότι δεν είναι πια χρήσιμοι, ότι δεν προσφέρουν το ίδιο με το να μας μεγαλώνουν…

Είναι ωραίο να θυμόμαστε να τους δίνουμε την αγάπη που τους αξίζει γιατί είναι ωραίο οι άνθρωποι να φεύγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πολλή αγάπη και φροντίδα. Νομίζω ότι όντως ο Θεός έφτιαξε τις μαμάδες και μετά τις γιαγιάδες γιατί δεν μπορούσε να είναι παντού, οπότε έπρεπε να είναι οι μαμάδες μας και οι γιαγιάδες μας.

Να αγαπάμε τους ανθρώπους μας, να μην έχουμε τίποτα δεδομένο. Κανείς δεν πεθαίνει αν δεν τον ξεχάσουμε, φεύγουν μόνο σωματικά και ζουν μέσα μας για πάντα».

Δανάη Μπάρκα λύγισε στον αέρα της εκπομπής της

«Είναι οι χειρότερες μέρες αυτές»

Στην εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα, υποδέχτηκε την γιαγιά της, η οποία μαζί με τον Απόστολο Ρουβά, έδειξε πως να βάφουμε κόκκινα Πασχαλινά αβγά. Ωστόσο, μια αποκάλυψη που έκανε , είχε ως αποτέλεσμα να "λυγίσει" και να συγκινηθεί.

«Ήρθε, εμβολιάστηκε, έκανε τα τεστ της, τα έκανε όλα και ήρθε να βάψουμε τα αυγά», είπε η παρουσιάστρια αρχικά για την γιαγιά της, μετά το τρακάρισμα που είχε.

Κάποια στιγμή η Δανάη Μπάρκα, ρώτησε τη γιαγιά της αν θα βάψει σπίτι της αυγά, με την ίδια να εξομολογείται:

«Είναι δύσκολο αυτό. Θυμάμαι τον παππού που τα έβαφε μαζί μου. Θα πάρω λίγα έτοιμα. Είναι οι χειρότερες μέρες αυτές. Παντρεύτηκα πολύ μικρή 17 -18 χρόνων και είχα έναν άνδρα μάλαμα. Η Δανάη 3,5 μήνες δεν έφυγε από το πλευρό του στο νοσοκομείο».