Maneskin: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων

«Είναι τρελό, θέλαμε να γιορτάσουμε τη νίκη μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Maneskin: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων

Την πρώτη τους επίσημη συνέντευξη σε ένα ιταλικό κανάλι παραχώρησαν οι Maneskin, οι οποίοι μίλησαν για τη μεγάλη τους νίκη στη Eurovision καθώς και για τις φήμες που τους ήθελαν να κάνουν ναρκωτικά στο Green Room του τελικού.

Με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων να είναι αρνητικά, τόσο ο ίδιος ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Damiano David όσο και τα υπόλοιπα μέλη, ένιωσαν δικαίωση και μπόρεσαν να ευχαριστηθούν και με το παραπάνω τη νίκη τους, αφού πρώτα πέταξαν μία διακριτική σπόντα στη Γαλλία για τις δηλώσεις περί ακύρωσης του αποτελέσματος που ακούστηκαν.

Οι δηλώσεις των Maneskin για τη χρήση ναρκωτικών στη Eurovision

«Στην Ιταλία είναι κατενθουσιασμένοι. Ήταν τόσο χαρούμενοι με αυτό που έγινε και εμείς νιώθαμε μεγάλη τιμή που εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας

Πάθαμε σοκ με αυτό γιατί δεν έχει λογική για εμάς. Είμαστε τέσσερα νέα παιδιά που κέρδισαν ένα απίστευτο βραβείο και είναι σαν να ακύρωσαν την εμφάνισή μας αυτές οι φήμες. Σοκαριστικό και απίστευτο. Δεν έχει λογική είμαστε εντελώς κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Ποτέ δε θα κάναμε κοκαΐνη στην αίθουσα σύνταξης και σε ένα εθνικό δίκτυο. Είναι τρελό.

Το πρώτο πράγμα που είπαμε είναι ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στη νίκη μας και να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν. Να γιορτάσουμε, όχι να σκεφτόμαστε χαζές και ψεύτικες φήμες», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η απαγόρευση που τους κόστισε μετά την νίκη τους στην Eurovision 2021

Έντονη αναστάτωση έχει προκάλεσει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος που νίκησε την φετινή Eurovision, Damiano David, με τις φήμες που ήθελαν να κάνει χρήση κοκαΐνης στο Green Room.

Οι Maneskin έχουν καταφέρει να προκαλέσουν τον απόλυτο πάταγο με το ξεσηκωτικό ροκ τραγούδι τους, όμως δεν απόλαυσαν τόσο την νίκη τους, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα επίμαχα πλάνα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης αποκάλυψε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου πως το συγκρότημα χρειάστηκε να ακυρώσει όλες τις συνεντεύξεις που θα έδιναν μετά την Eurovision, προκειμένου να προσταυτούν από τυχόν αμήχανες ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο Ισίδωρος Φικάρης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο Damiano David είναι πολύ νευριασμένος και στεναχωρημένος με όλο αυτό το πράγμα. Οπότε φοβούνται με το τι μπορεί να πει… Ακόμη και το Voila που έγραψε στα social media, είναι σαν να βάζει λάδι στη φωτιά”.