Eurovision 2021: Η έκπληξη στη Στεφανία μετά τη μεγάλη επιτυχία της

«Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Η έκπληξη στη Στεφανία μετά τη μεγάλη επιτυχία της

Μια υπέροχη βραδιά για τη Στεφανία και την ομάδα της ελληνικής αποστολής. Με πολλά χαμόγελα και χαλαρή διάθεση, η Στεφανία και οι συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade, ο Φωκάς Ευαγγελινός καθώς και όλη η ομάδα που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού, γιόρτασαν την επιτυχία της επανόδου της Ελλάδας στην πρώτη δεκάδα της Eurovision, το βράδυ της Τετάρτης 26 Μαΐου.

Μια έκπληξη περίμενε τη Στεφανία στο τέλος της βραδιάς: μια τούρτα με τη μορφή της με την ολόσωμη φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου και με τον αριθμό «10», την οποία η Stefania έσβησε πλαισιωμένη από τους χορευτές της Νίκο Κουκάκη, Μάρκο Γιακουμόγλου, Γιώργο Παπαδόπουλο και Κώστα Παυλόπουλο.

Eurovision 2021 Στεφανία Λυμπερακάκη

Κατά την άφιξή της στον χώρο όπου δόθηκε το δείπνο, η Στεφανία, μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους την καθημερινότητα και τις προετοιμασίες για το Ρότερνταμ αλλά και όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες. Η 18χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια».

Το «Last Dance» συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο παγκόσμιο Viral 50 του Spotify, αποδεικνύοντας ότι με τον χορευτικό ρυθμό του, τα ’80s στοιχεία και το αισιόδοξο μήνυμά του κέρδισε όχι μόνο το κοινό της Eurovision, αλλά και το μουσικόφιλο κοινό σε όλο τον κόσμο.

Τα βίντεο με την εμφάνιση της Στεφανία στον Β΄ Ημιτελικό και στον Τελικό έχουν ήδη συγκεντρώσει στο κανάλι της Eurovision στο YouTube περισσότερα από 5 εκατομμύρια views.

Το μήνυμα που έστειλε η Έλενα Παπαρίζου στη Στεφανία Λυμπερακάκη μετά την εμφάνιση της στην Eurovision 2021

Το πρωί της Τετάρτης ,η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και παραχώρησε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2021 ανέφερε ποιοι 'Ελληνες της έστειλαν μηνυμα μετά την εμφανισή της και την κατάκτηση της 10ης θέσης.

Μάλιστα, η Στεφανία αποκάλυψε και τι είπε με την Έλενα Τσαγκρινού στο αεροπλάνο της επιστροφής.

“Τώρα ετοιμάζομαι με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Arcade ένα τραγούδι για τα Mad VMA. Δεν μπορώ να σου πω τι έιναι το τραγούδι, είναι μυστικό. Δεν ξέρω, είναι η πρώτη φορά που είμαι εδώ. Θα ήθελα να τραγουδήσω ελληνικό στίχο.

Μου έστειλε η Έλενα Παπαρίζου και μου είπε “Κούκλα είσαι”. Μου έστειλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Τάμτα. Μου είπε: “Στεφανία είσαι υπέροχη. Σε αγαπώ, καλή επιτυχία” και μιλήσαμε λίγο στο τηλέφωνο. Εγώ είμαι φαν. Ο θείος μου, Γιάννης Στάνκογλου, μου έστειλε ένα video που τραγουδά το Last Dance. Και έλεγα: “Παναγία μου. Γιατί το έκανες αυτό. Σταματά.”

Με την Έλενα Τσαγκρινού μιλήσαμε λίγο στο αεροπλάνο και λέγαμε ότι δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Και η Έλενα ήθελε να πάει πάλι πίσω, να το ξανακάνουμε. Ήταν πολύ ωραία. Θα ήθελα να διαγωνιστώ και πάλι για την Ελλάδα”.