Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Θα έχουμε καλό τέλος στο Έλα στη θέση μου»

Οριστικό τέλος για τη σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Θα έχουμε καλό τέλος στο Έλα στη θέση μου»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οριστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, ξεκαθάρισε πως η σειρά θα έχει σίγουρα ωραίο τέλος.

Οι δηλώσεις του Παύλου Ευαγγελόπουλου για το Έλα στη Θέση μου

«Νομίζω ότι το «Έλα στη θέση μου» θα πάει και για έκτη χρονιά. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να πέσει η αυλαία και να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω τι έχουν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι αλλά φαντάζομαι πως θα έχουμε καλό τέλος», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν κάνω και δεν έχω κάνει αισθητικές παρεμβάσεις. Δεν συμφωνώ με αυτά σε ότι αφορά τουλάχιστον εμένα. Θέλω να αφήσει την φύση να κάνει τη δουλειά της», συμπλήρωσε.

Τι θα δούμε αύριο στη σειρά Έλα στη θέση μου

Παρασκευή 28 Μαΐου – Επεισόδιο 178

Η Ρενάτα δεν έχει την αντίδραση που θα ήθελε η Ισμήνη, όταν μαθαίνει για τη σχέση της με τον Βλάση κι αυτό τη βάζει σε σκέψεις. Η Βάνα λέει στο Φώτη ότι θα πάει να υπογράψει το διαζύγιο και μετά από την αντίδραση του αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι στη Σόφο για να τον πικάρει. Ο Δαμιανός ετοιμάζεται να πάει στο Μαριμπόρ για να παραδώσει τα χρήματα στη Φαίη κι όταν το μαθαίνει ο Βλάσης μέσω της Θάλειας, ψάχνει να βρει τρόπους να τον εμποδίσει.

Η Κέντρα είναι έτοιμη να πλήξει κι άλλο τα σχέδια της Ρενάτας και του Αχιλλέα κι ο Μάρκος προσπαθεί ακόμη να καταλάβει αν αυτό θα κάνει κακό στη Ρενάτα. Η Βάνα πέφτει θύμα των Κένγκε που νομίζουν ότι είναι η Σύλβια, η αδερφή του Δαμιανού. Πώς θα αντιδράσει ο Δαμιανός όταν μάθει για την απαγωγή;