Happy Day: Κάνοντας pilates καλημέρισε τους τηλεθεατές η Τσιμτσιλή

Στο φουλ η όρεξη του πάνελ της εκπομπής του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Κάνοντας pilates καλημέρισε τους τηλεθεατές η Τσιμτσιλή

Κάνοντας γυμναστική και συγκεκριμένα pilates, καλημέρισε τους τηλεθεατές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Μαζί με τους συνεργάτες της και την επιτήρηση ειδικών, έκαναν δύσκολες ασκήσεις, με την παρουσιάστρια βέβαια να τραβάει τα βλέμματα.

Η αγαπημένη Σταματίνα έχει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της, ακόμη και μετά από την γέννηση των τριών παιδιών της και όπως φαίνεται το έχει καταφέρει με σκληρή και τακτική γυμναστική. Ανεβαίνοντας στα μηχανήματα, δεν έδειξε ούτε λεπτό να κουράζεται.

Μαζί της μάλιστα, έκανε γυμναστική και η Τίνα Μεσσαροπούλου με τον Δημήτρη Παπανώτα. Ενώ, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε να μην... κουραστεί πολύ και περισσότερο τους παρακολουθούσε.

Να σημειώσουμε πως το Happy Day έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια της πρωινής ζώνης και σημειώνει απίστευτα νούμερα σε τηλεθέαση.

Βίντεο από την γυμναστική της Τσιμτσιλή στο Happy Day

Έξαλλη η Σταματίνα στον αέρα του Happy Day με τον Βερύκιο

Ανέβηκε η ένταση στον αέρα του Happy Day, όταν βγήκε μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Δήμος Βερύκιος και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και γενικά όλο το πάνελ σχολίασαν τα εμβόλια κορωνοϊού και συγκεκριμένα, τον εμβολιασμό στα παιδιά κάτω των 18.

«Είστε μάνες και είστε οι μόνες κατάλληλες να ξεκινήσετε ένα δημόσιο διάλογο για τον εμβολιασμό» είπε ο δημοσιογράφος στην παρουσιάστρια και την Τίνα Μεσσαροπούλου με την πρώτη να επιμένει πως παρόλο που είναι υπέρ του εμβολιασμού, έχει αμφιβολίες για τον εμβολιασμό των παιδιών.

«Χθες ήμουν σε ένα τραπέζι με πέντε μαμάδες ίδιας ηλικίας με εμένα και ήμασταν στην ίδια λογική. Όλες οι μαμάδες είναι οι εμβολιασμένες ή με κανονισμένο ραντεβού σε λίγες μέρες, όπως εγώ. Δεν είμαστε κατά του εμβολιασμού», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Δήμο Βερύκιο - που έχει κάνει το εμβόλιο - να της απαντάει: «Το Υπουργείο Υγείας θα πει “ναι” στον εμβολιασμό των παιδιών, αλλά...».

Πριν ολοκληρώσει ωστόσο την πρόταση του, η παρουσιάστρια τον διέκοψε λέγοντας: «Σε πάω στοίχημα ότι αν το πει η ανταπόκριση δεν θα είναι ούτε στο 5%. Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, τους ανθρώπους που δουλεύουν στον τουρισμό και έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο και άσε τα παιδάκια 12 ετών που αναπτύσσονται, είναι στην προ-εφηβεία και έχουν τις ορμόνες τους. Ας εμβολιαστούμε όλοι οι υπόλοιποι».