Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξεσπά γνωστός τραγουδιστής - «Με συγκρίνουν με τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη»

«Τι λέτε; Να πάμε δικαστικά;»

Ξεσπά γνωστός τραγουδιστής - «Με συγκρίνουν με τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη»
News 28.05.2021 10:20
Από Ελένη Ζουγανέλη

Έξαλλος έγινε γνωστός τραγουδιστής, μετά τα σχόλια που τον συγκρίνουν με τον προφυλακιστέο Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, έχει φτάσει σε σημείο να σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Ο λόγος για τον Στάθη Δρογώση, ο οποίος απάντησε σε σχόλιο ακόλουθου του στο twitter. Αφού πρώτα τον συνέκρινε με τον κωμικό ηθοποιό Σίλα Σεραφείμ, στη συνέχεια τους συνέδεσε και τους δυο με τον ηθοποιό - σκηνοθέτη.

Ο τραγουδιστής θέλησε να δημοσιοποιήσει με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα όσα βιώνει. «Με συγκρίνουν με τον προφυλακισμένο Λιγνάδη. Τι λέτε; Να πάμε δικαστικά; Ή απλά να αδιαφορήσω για τα καθάρματα αυτά;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δρογώσης για Λιγνάδη

Να σημειώσουμε πως ο σκηνοθέτης και άλλοτε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης καλείται ξανά να δώσει εξηγήσεις για μια ακόμη καταγγελλόμενη πράξη βιασμού ανήλικου αγοριού, με τις μαρτυρίες των θυμάτων στο μεταξύ να σοκάρουν.

Ξέσπασε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα όσα περνάει ο ηθοποιός - σκηνοθέτης μέσα στην φυλακή. Κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για «εμμονική συκοφάντηση» του αδερφού του «που διώκεται αδίκως».

«Ο Δημήτρης δίνει τον αγώνα του και μαζί του κι εγώ. Έναν αγώνα ασύμμετρο και άνισο γιατί πολλές φορές αισθάνομαι σχεδόν μόνος. Πράγματι προσπάθησα να τον δω την πρώτη φορά. Εμποδίστηκα από τα όργανα της Τροχαίας.

Δεν υπήρχε πρόβλεψη για τέτοια περίπτωση, είναι χαρακτηριστικό το πώς αντιμετωπίζει το κράτος τους κρατούμενους. Οπότε γύρισα σπίτι μου άπραγος. Είναι απαράδεκτο να μη μπορεί κάποιος να συναντήσει έναν συγγενή του» είπε μιλώντας στην εκπομπή.

«Διαμαρτύρομαι για την εμμονική συκοφάντηση και σπίλωση του οικογενειακού ονόματος και της προσωπικότητος του αδελφού μου, παράγοντας και διασπείροντας χαλκευμένες ειδήσεις, όθεν και ψευδείς, γύρω από τον βίο και την πολιτεία του, προβαίνοντας κιόλας σε κρίσεις και ένα είδος προδικασίας για μια υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Εκτός από τις υποψίες που εγείρει για τη σκοπιμότητα της επιμονής σε αυτό το θέμα, μου προκαλεί και μια πολύ δυσάρεστη διάθεση. Οι ειδήσεις που παράγονται είναι αφόρητοι όροι, κατά μείζονα λόγο δηλαδή ψευδείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το περιστατικό στη Μυτιλήνη το 1997 που δεν αφορά στον αδερφό μου. Ήταν μια κλήση μάρτυρα με πολλή φαντασιοπληξία που τον εμπλέκει σε μια υπόθεση με την οποία δεν έχει σχέση.

Αν αυτό το πράγμα αποτελεί δημοσιογραφία και δικαστικό ρεπορτάζ, ίσως θα έπρεπε κι εγώ να πιστεύω ότι είμαι ο Πάπας της Ρώμης. Είναι λυπηρό να ταΐζεται ο κόσμος με τέτοιες ανοησίες. Θα ήθελα να έχω μια σταθερή επαφή μαζί του για να συζητήσουμε για τα θέματα που έχουμε.

Αντιλαμβάνεστε ότι είναι αδερφός μου. Θα έδειχνα όμως ούτως ή άλλως ενδιαφέρον, από τη στιγμή που γνώριζα ότι διώκεται αδίκως. Κάνω αυτή την παρέμβαση με μεγάλη δυσθυμία και δυσφορία εκ μέρους μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Υπόθεση Λιγνάδη: Η μαρτυρία του 25χρονου σήμερα Αλί - «Το πρώτο μήνυμα που του έστειλα ήταν...»

Στεφανία Γουλιώτη: «Υπήρξα μούσα του Λιγνάδη! Γνωρίζαμε τη σεξουαλική του ταυτότητα»

Share