Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου του

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου του

Μπαμπάς για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μαζί με την σύντροφο του ετοίμασαν ήδη το παιδικό δωμάτιο.

Ο 36χρονος δημοφιλής σεφ μπορεί να συνηθίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο αποκάλυψε ότι πρόκειται να γίνει πατέρας.

Η πανέμορφη μελαχρινή σύντροφος του είναι η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και όπως αποκάλυψαν οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media και ο έρωτας τους δεν άργησε να έρθει. Δεν έχει καμία σχέση με την μαγειρική, μιας και εργάζεται ως νοσοκόμα.

Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι μάλιστα, αναζητούσε ένα σπίτι στη Γλυφάδα για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή σαν γονείς.

Ο Άκης, παρόλο που δεν αναφέρεται συχνά σε αυτό το ευτυχές γεγονός, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πρώτες φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι πρώτες φωτογραφίες του παιδικού δωματίου που δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης φωτογραφίες από το δωμάτιο του γιου του

Άκης Πετρετζίκης φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου του

Μερικές δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του γιου του

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Άκης Πετρετζίκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του γιου του, που θα είναι το πρώτο του παιδί και καρπός του έρωτα του με την σύντροφό του.

Ο αγαπημένος σεφ θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, κάτι που όπως δήλωσε ήθελε να γίνει από μικρός. Η ευτυχία του μάλιστα, δεν γινόταν να κρυφτεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είπαμε δεν θα ρωτήσουμε τέτοια πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ από μικρός», είπε ο Άκης Πετρετζίκης για τον ερχομό του γιου του.