Ιωάννα Τούνη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της

Τα αποκάλυψε όλα στον αέρα του Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τούνη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της

Από χθες, Πέμπτη, έχει κυκλοφορήσει παντού η είδηση πως η Ιωάννα Τούνη έχει πλέον χωρίσει, η οποία τους τελευταίους μήνες διατηρούσε σχέση με τον πρώην σύντροφο της, Γιάννη Σιδεράκη.

Η Ιωάννα επιβεβαιώσε τον χωρισμό της και στο instagram live της ενώ λίγες ώρες αργότερα ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να παρευρεθεί σε μια φωτογράφιση με τις δυο πολύ καλές της φίλες. Δήμητρα Αλεξανδράκη και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Οι τρεις καλλονές ντύθηκαν νυφούλες και λίγο αργότερα παραχώρισαν και μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δημοσιογράφος έσπευσε να ρωτήσει την Ιωάννα για τον χωρισμό της, η οποία παρόλο που φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη κι αμήχανη θέση, το επιβεβαίωσε με την εξής δήλωση: «Είμαι ελεύθερη και πολιορκημένη».

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για τον χωρισμό της

«Έχει κουράσει, φτάνει»

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στο Έλα Χαμογέλα και φυσικά ρωτήθηκε αν ισχύει η επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την Ιωάννα συζητήσανε τόσο για την συμμετοχή της στο My Style Rocks, στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor καθώς και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει ξανά σχέση με τον πρώην σύντροφό της (Γιάννης Σιδεράκης).

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω παιδιά, δεν μιλάω πλέον για τα προσωπικά μου. Είπα θα ξαναμιλήσω μόνο αν αρραβωνιαστώ. Έχω κουραστεί και έχω κουράσει πιστεύω, φτάνει!

Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου, ωστόσο πάντα οι σύντροφοι που είναι μαζί μου, θέλουν υποτίθεται να με παντρευτούν, αλλά κάτι στο παρασύνθημα πηγαίνει λάθος», κατέληξε η Θεσσαλονικιά Ιωάννα.