Τάσος Δούσης: Αποκάλυψη μεγατόνων για τον θεσμό της Eurovision

"Όλα αυτά τα χρόνια πολλοί από αυτούς που πήγαιναν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάσος Δούσης: Αποκάλυψη μεγατόνων για τον θεσμό της Eurovision

Το πρωί της Παρασκευής στον αέρα του Ευτυχείτε σχολιάστηκαν έντονα οι τελευταίες εξελίξεις με τις τοξικολογικές εξετάσεις του νικητή της φετινής Eurovision. Στο πλατό καλεσμένος βρέθηκε ο εκδότης - δημοσιογράφος Τάσος Δούσης, ο οποίος εκτός από το ότι πήρε θέση για το περιστατικό αυτό έκανε και μια αποκάλυψη για τον θεσμό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

Ο σχολιασμός του Τάσου Δούση

"Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο του ενός χεριού, ότι δηλαδή στην Eurovision δεν γίνεται χρήση ναρκωτικών. Παντού γίνεται χρήση. Εγώ προσωπικά γνωρίζω όλα αυτά τα χρόνια ότι πολλοί από αυτούς που πηγαίναν Eurovision, όχι μόνο Έλληνες αλλά και ξένοι στην πορεία αποδεικνυόταν ότι ήταν σε αυτό το επίπεδο κι έκαναν και χρήση ναρκωτικών.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος και στην Ελλάδα και παντού είναι γνωστό ότι κάνει χρήση ναρκωτικών, τώρα μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Εγώ παρατήρησα το εξής όμως που μου έκανε εντύπωση. Πως είναι δυνατόν να έχουν το θράσος μια ομάδα ανθρώπων και να κάνει αυτό το πράγμα δημοσίως μέσα σε έναν χώρο που ήταν άλλοι άνθρωποι. Τώρα για τις εξετάσεις και τα υπόλοιπα μου φαίνονται εντελώς αστεία. Όσοι έχουμε στοιχειώδη γνώση πέντε πραγμάτων και γνωρίζουμε και είμαστε στην αγορά και στο ρεπορτάζ καταλαβαίνουμε από τις κινήσεις που είδαμε τι ακριβώς έγινε. Τώρα αν όλοι κάνουνε λάθος το καταλαβαίνω απολύτως, αλλά έχω την εντύπωση πως όταν γίνεται τέτοιο σκάνδαλο, γιατί εδώ μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων, έπρεπε επιτόπου οι αρχές της χώρας να επιμεληθούν με βάση το νόμο, εκείνη την στιγμή.

Δεν υπάρχει κάποιος χώρος που είναι παρθένος σε αυτό το αντικείμενο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Στον καλλιτεχνικό κόσμο επειδή τα πρόσωπα είναι πιο εκτεθειμένα τα πράγματα όταν αποκαλύπτονται παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις.", είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Δούσης.

Τέλος, ο παρουσιαστής του Open αναφέρθηκε στην αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του, Εικόνες, αποκαλύπτοντας πως από εδώ και πέρα θα προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού.

Μάλιστα αυτή την Κυριακή οι Εικόνες θα μας ταξιδέψουν σε ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη του Μεξικού.