«Αναστέναξε» η παραλία με τα καλλίγραμμα κορμιά πρώην παικτριών του Power of Love

Έκαναν τους πάντες να τις κοιτάνε με τα παιχνίδια στην θάλασσα και τα αποκαλυπτικά τους μπικίνι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αναστέναξε» η παραλία με τα καλλίγραμμα κορμιά πρώην παικτριών του Power of Love

Ο καιρός άνοιξε, το καλοκαίρι ήρθε και μπορεί να έχουμε ακόμα Μάϊο, ωστόσο οι περισσότεροι έχουν ήδη ξεκινήσει τα μπάνια τους στην παραλία, το ίδιο και δύο πρώην παίκτριες του Power of Love.

Το γνωστό ριάλιτι σχέσεων μπορεί να μην προβάλλεται πλέον στην τηλεόραση, ενώ φημολογείται μάλιστα ότι μπορεί να επιστρέψει, ωστόσο οι παίκτριες που συμμετείχαν δεν έχουν διόλου ξεχαστεί, και λογικό, μιας και είναι άκρως εντυπωσιακές.

Δύο από τα πρόσωπα που σχολιάστηκαν αρκετά μέσα στο παιχνίδι ήταν η Ζένια Σολδάτου και η Κατερίνα Σαββοπούλου, δύο πολύ όμορφες κοπέλες, που μπορούν να μην βρήκαν τον έρωτα μέσα στο παιχνίδι, δημιούργησαν όμως μια πολύ δυνατή φιλία μεταξύ τους.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly τις τσάκωσε και απαθανάτισε σε πολύ γνωστή παραλία της Βάρκιζας, οι οποίες κατάφεραν κι έκλεψαν όλα τα βλέμματα, τόσο με τα παιχνίδια τους στην θάλασσα, όσο και με τα αποκαλυπτικά τους μπικίνι.

Φωτογραφίες της Ζένιας Σολδάτου και Κατερίνας Σαββοπούλου στην παραλία

ρώην παίκτριες του Power of Love «αναστέναξαν» την παραλία με τα κορμιά τους

ρώην παίκτριες του Power of Love «αναστέναξαν» την παραλία

Παντρεύτηκε πρώην παίκτης του Power of love

Μπορεί να πήγε στο Power of love για να βρει τον αληθινό έρωτα, ωστόσο, την αγάπη την βρήκε εκτός παιχνιδιού και κατέληξα μάλιστα να παντρεύεται την αγαπημένη του. Μάλιστα, η σύντροφος και πλέον γυναίκες του είναι πρώην παίκτρια του The Voice.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο - που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος με την Δανάη Παναγιώτου. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους πολύ κοντινά τους πρόσωπα, ενώ στο γάμο βρέθηκε και ο Δώρος Παναγίδης.

Power of love γάμος Παναγιώτη Θεόφιλου

«Ήρθα στην Κύπρο για δουλειές και έμεινα γιατί βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Δεν το είχα σχεδιάσει ακριβώς έτσι. Αλλά επειδή ήταν τα γενέθλιά μου και, παράλληλα, ήθελα να την "πιάσω στον ύπνο" και να μην καταλάβει τίποτα, μου βγήκε εκείνη τη μέρα στο δείπνο. Ταιριάξαμε αμέσως, κουμπώσαμε.

Από την αρχή καταλαβαίνεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είσαι. Έχουμε πει ο γάμος να γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο, αλλά να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τον κορωνοϊό» είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος μέσα στο Power of love, αλλά και μερικούς μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού είχε σχέση με την Άννα Λορένη.