GNTM 4: Τότε θα γίνει η πρεμιέρα του νέου κύκλου

Δεν έχει ξανά γίνει τόσο νωρίς μέχρι στιγμής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Τότε θα γίνει η πρεμιέρα του νέου κύκλου

Ο νέος τέταρτος κύκλος του GNTM 4 πρόκειται σε λίγους μήνες να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του, μιας και τα γυρίσματα για τις auditions έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το ριάλιτι μόδας θα είναι αρκετά διαφορετικό φέτος, μιας και θα είναι απούσα η Βίκυ Καγιά, ωστόσο το κόνσεπτ θα παραμείνει ίδιο, με αγόρια κι κορίτσια.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παίρνει την θέση της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή, ενώ όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα πρόκειται να παραμείνουν τα ίδια.

Μια ακόμα αλλαγή όπως πρόκειται να δούμε αφορά την ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια γίνονταν μέσα στον Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτομαι να την προγραμματίσουν μέσα στον Αύγουστο αι συγκεκριμένα 29 του μηνός.

GNTM 4 τότε θα γίνει η πρεμιέρα του νέου κύκλου

«Το GNTM δεν χρειάζεται κλώνο, χρειάζεται έναν άνθρωπο ξεχωριστό»

Το πρωί της Τρίτης, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσωπο που πρόκειται να την αντικαταστήσει στο GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα βρίσκεται για πρώτη φορά απούσα από το επιτυχημένο ριάλιτι μόδας, ενώ ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να δούμε στον ρόλο από την ερχόμενη σεζόν.

«Η Ισμήνη είναι ένα κορίτσι που δουλεύει πάρα πολύ, από 15 χρονών, την γνωρίζω πολλά χρόνια εγώ και όσοι ασχολούνται με τη μόδα. Είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική και έχει έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και ιδιαίτερη προσωπικότητα. Πιστεύω θα είναι μια χαρά.

Φέτος δεν έκανα προτάσεις εγώ για άτομα. Φέτος αναμοχλεύσανε τις πληροφορίες τους, εγώ δεν ανακατεύτηκα.Το όνομα της Ισμήνης είχε ξαναπέσει στο τραπέζι, στην πολύ αρχή, πριν από την Ηλιάνα. Θα τα κάνει όλα μόνη της και ξέρει πως ό,τι χρειαστεί θα είμαι εδώ.

Είναι λάθος να λέμε αντικαταστάτρια. Δεν υπάρχει αντικατάσταση, ο καθένας είναι μοναδικός. Το GNTM δεν χρειάζεται κλώνο, χρειάζεται έναν άνθρωπο ξεχωριστό, διαφορετικό που να κάνει κάτι άλλο, να δώσει κάτι άλλο.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ισχύουν και κάποιες πήγαν και στα δοκιμαστικά.Δεν ξέρω αν θα πάω ως guest, υπάρχει μια τέτοια σκέψη, αλλά τώρα που ξεκίνησε το GNTM στάσου να κάνουμε τα δικά μας σιγά σιγά, να δούμε ποια θα είναι η κριτική επιτροπή, ποιοι θα χορέψουν, τι θα χορέψω, τι θα κάνω. Αν δεν πάρει μπρος το GNTM, εμείς δεν έχουμε μέλλον.».

TAGS