Νίκος Μουτσινάς: Το σχόλιο για το bullying που δέχεται η Έλενα Παπαρίζου

«Όταν κάποιος σου κάνει bullying...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Το σχόλιο για το bullying που δέχεται η Έλενα Παπαρίζου

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μιλήσει για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο διαδίκτυο η Έλενα Παπαρίζου μετά από την τιμητική εμφάνισή της στο Ρότερνταμ στο πλαίσιο της Eurovision 2021.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως ο κόσμος πολλές φορές επιλέγει να κάνει bullying στα social media και ο βασικός λόγος είναι ότι θέλει να ξεσπάσει κάπου, γιατί δεν νιώθει ο ίδιος καλά.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την Έλενα Παπαρίζου

«Για να καταλάβουμε όλοι τι συμβαίνει. Υπάρχει μια ένταση, μια πίεση. Ανεβάζω τη γάτα στο Instagram και μου λένε ότι πάχυνε. Δεν έχουν κάτι να κερδίσουν από τη γάτα. Για την Έλενα ψάχνουν ένα αγκάθι. Πάρα πολύ ωραία απάντηση.

Γενικά, μπορεί να σου κάνουν bullying και να μην είσαι στη θέση της Έλενας που έχει μια δύναμη και ξέρει ποια είναι. Δεν περιμένει εμάς να της πούμε. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να έχεις ένα τζάμι και ό,τι πετάει ο άλλος να γλιστρά και να φεύγει. Όταν κάποιος σου κάνει bullying, είναι το δικό του πρόβλημα που θέλει κάπου να το πετάξει. Μην κάθεσαι να κάνεις εσύ το καλάθι», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Η αφοπλιστική απάντηση της Παπαρίζου για το bullying που δέχτηκε για τα κιλά της στην εμφάνιση στην Eurovision

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας αποκαλύψεις για την ζωή της. Ενώ, απάντησε για πρώτη φορά και στο bullying που δέχτηκε από τα social media για τα κιλά της, μετά την εμφάνιση της στην Eurovision 2021 που ήταν απίστευτη.

«Δεν πειράζει. Να σου πω πως νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που χτες πήγα κι έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας . Χαίρομαι που η Ελλάδα έδωσε καλό αποτέλεσμα αυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Αλλά αν πάμε πίσω στο φιλοσοφικό σκέφτομαι “τι παίζει ρόλο στη ζωή μας;”. “Να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι;” Είναι σημαντικό να μην νιώθουμε κακία και να νιώθουμε καλοσύνη», ανέφερε.

«Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα και αν ήταν η κατάλληλη στιγμή» είπε για τον μουσικό διαγωνισμό, ενώ συνέχισε λέγοντας πω είχε δεύτερες σκέψεις για το "My number one". «Σκεφτόμουν μήπως ψήφισε ο κόσμος λάθος; Μήπως εγώ είμαι λάθος; Δεν ήξερα αν ήταν το σωστό τραγούδι αλλά είπα θα το στηρίξω γιατί ήταν η επιλογή του κόσμου».