Καλό Μεσημεράκι: Η Βάλια Χατζηθεοδώρου «εισέβαλε» στο πλατό

Η επική αντίδραση του Πέτρου Πυλαρινού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Η Βάλια Χατζηθεοδώρου «εισέβαλε» στο πλατό

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου θέλησε να στείλει το δικό της ερωτικό πρόβλημα στον Νίκο Μουτσινά, αποκαλύπτοντάς του πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον σύντροφό της καθώς τον διεκδικούν πολλές. Έτσι του ζήτησε να την πάρει τηλέφωνο για να το λύσουν.

Η τσιριχτή φωνή που χρησιμοποίησε έβαλε σε υποψίες τον παρουσιαστή, και στο τέλος του τηλεφωνήματος γύρισε και του είπε πως δεν βγάζει άκρη και έρχεται από εκεί να τα πουν.

Αμέσως άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η παρουσιάστρια, η οποία επιβεβαίωσε κιόλας πως δεν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν του Τροχού της Τύχης.

Η είσοδος της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο Καλό Μεσημεράκι

«Την Βάλια την κόλλησα εγώ»

Το πρωί της Τρίτης, ο Πέτρος Πυλαρινός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου” και στον Αρτ και μέσα σε όλα μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Τόσο και ο ίδιος όσο και το συγκρότημα του, Alcatrash, νόσησαν από κορωνοϊό αλλά την Δευτέρα επέστρεψαν στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πέρασε αρκετά δύσκολα την καραντίνα και πως δυστυχώς κόλλησε και την σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Πέτρος Πυλαρινός για κορωνοϊό

«Τώρα είμαι κι εγώ καλά. Η καραντίνα μου ήταν δύσκολη. Δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, είναι δύσκολο πράγμα παιδιά και προσέξετε λίγο παραπάνω και δεν κολλήσετε θα είναι ευχής έργον. Το πέρασα πολύ βαριά.

Είμαστε έξω από τα νερά μας ακόμα γιατί αυτό το πράγμα σου αφήνει μια κόπωση και μια δυσκολία στην καθημερινότητά σου. Το κορίτσι μου νόσησε. Της μαγειρεύω, αλλά δεν έχει γεύση και αυτό είναι το καλύτερο. Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει. Επειδή δεν έχει γεύση, μαγειρεύω ό,τι βλακεία θέλω και της λέω ότι το είδα στο MasterChef».