Πρίγκιπας Χάρι: Λυπημένος με τα πρώτα λόγια του μικρού Άρτσι

Μεγάλη συγκίνηση για την οικογένεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρίγκιπας Χάρι: Λυπημένος με τα πρώτα λόγια του μικρού Άρτσι

Μία πολύ συγκινητική ιστορία περιέγραψε ο πρίγκιπας Χάρι στην πιο πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, στην οποία μίλησε για τον γιο του και για τα πρώτα λόγια που είπε μετά από το "μαμά" και "μπαμπά".

Ο Χάρι εξήγησε πως δίπλα στην κούνια του, ο Άρτσι έχει μία φωτογραφία της Diana και έτσι δε θα μπορούσε παρά να μνημονεύσει την αγαπημένη του γιαγιά που έχει φύγει από τη ζωή.

Tα πρώτα λόγια του γιου του Πρίγκιπα Χάρι

«Έβαλα μια φωτογραφία της στο δωμάτιό του και η φράση “ Γιαγιά Diana” ήταν μια από τις πρώτες λέξεις που είπε – εκτός από το “Μαμά και Μπαμπά”. Αυτό με έκανε να νιώσω πολύ λυπημένος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρίγκιπας Χάρι.

Πρίγκιπας Χάρι γιος

«Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι θανάτου ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός»

Μόλις πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ που έχουν δημιουργήσει ο Πρίγκιπας Χάρι με την Oprah Winfrey με τίτλο “The me you can’t see” και ο πρώτος κάνει μερικές «καυτές» αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στον πόλεμο που βίωσε η μητέρα του ενώ συνδέει τη δική της περίπτωση με τη δική του και της Μέγκαν. Στην ίδια συνέντευξη ο Χάρι μιλάει και για τις καταχρήσεις που έκανε.

«Ξοδέψαμε 4 χρόνια προσπαθώντας να το κάνουμε να πετύχει. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να μείνουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αλλά η Μέγκαν δεν άντεχε.

Η ιστορία επαναλαμβανόταν. Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι θανάτου ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός. Και να τι έγινε. Είναι απίστευτα επώδυνο να κινδυνεύω να χάσω και άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Είναι σαν να μεγαλώνει η λίστα. Και έχει να κάνει πάλι με τους ίδιους ανθρώπους, το ίδιο μοντέλο επιχείρησης, την ίδια βιομηχανία», είπε χαρακτηριστικά.