Παντρεύεται το Φθινόπωρο η Νεσχάν Μουλαζίμ

Αυτός είναι ο σύντροφός της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται το Φθινόπωρο η Νεσχάν Μουλαζίμ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της πρόκειται να παντρευτεί η Νεσχάν Μουλαζίμ, σύμφωνα με το ένθετο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη. Το μυστήριο θέλει το ζευγάρι να γίνει τον Φθινόπωρο αν όλα πάνε καλά.

Χαρακτηριστικά η ίδια αποκάλυψε στη δημοσιογράφο: «Πρώτα ο Θεός, όπως ξέρεις, έχουμε ακυρώσει το γάμο δύο φορές λόγω κάποιων ανθρώπων δικών μας που έφυγαν από τη ζωή. Ευχόμαστε για όλο τον κόσμο η πανδημία κάποια στιγμή να τελειώσει. Θέλουμε να και θρησκευτικό και πολιτικό γάμο. Αλλά αν δούμε ότι η κατάσταση δεν είναι καλή λόγω COVID -19, θα κάνουμε πολιτικό γάμο με στενούς συγγενείς και πολύτιμους φίλους».

Όσον αφορά τον ερχομό ενός παιδιού απαντά: «Θέλουμε πολύ και οι δύο να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας και όποτε θέλει ο Θεός, καλοδεχούμενο. Το περιμένουμε». Βέβαια, αγαπημένη τραγουδίστρια έχει ήδη παντρευτεί.

Νεσχάν Μουλαζίμ σύντροφος γάμος

Τι είχε δηλώσει για το γάμο της το 2019 η Νεσχάν Μουλαζίν

Το γνωστό μοντέλο, που σε ηλικία 16 ετών είχε στεφθεί Μις Τουρκία και βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, σκοπεύει να παντρευτεί σε λίγο καιρό με δυο τελετές, τον αγαπημένο της. Ωστόσο, ο γάμος έχει ακυρωθεί δυο φορές.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Νεσχάν Μουλαζίν είχε αναφέρει:

«Αν όλα πάνε καλά, ο γάμος θα γίνει στα Χανιά. Επειδή ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά θα κάνουμε τον γάμο μας εκεί και μετά νομίζω θα κάνουμε κάτι και στη Σμύρνη γιατί δεν μπορώ να φέρω όλο το σόι μου. Είμαι μουσουλμάνα, δεν έχω θέμα να αλλάξω τη θρησκεία μου, απλά μέχρι στιγμής δεν είχα αισθανθεί για κανέναν να το κάνω αυτό».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ήθελε μάλιστα να βαφτιστεί Αλεξάνδρα. «Θέλω να βαφτιστώ Αλεξάνδρα, γιατί είχα έναν πνευματικό, ο οποίος παρόλο που είμαι από άλλη θρησκεία με δέχτηκε με πολλή αγάπη. Τη δεύτερη φορά που με είδε, ενώ ήξερε ότι με λένε Νεσχάν, με είπε Αλεξάνδρα. Με έκανε να αγαπήσω πιο πολύ τη θρησκεία σας», ανέφερε η ίδια.