Ο Άγγελος Λάτσιος αποθέωσε την Ελένη Μενεγάκη κάτω από φωτογραφία της στο Instagram

Της έχει μεγάλη αδυναμία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Άγγελος Λάτσιος αποθέωσε την Ελένη Μενεγάκη κάτω από φωτογραφία της στο Instagram

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη και το έχει αποδείξει και μέσα από τα social media, όπου πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις, είτε σχολιάζει κάτω από δημοσιεύσεις της παρουσιάστριας.

Πριν λοιπόν μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια του MEGA πλέον, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε στον κήπο του σπιτιού της, κρατώντας ένα καλάθι με κεράσια της παραγωγής της. Ενώ, στο χέρι της φορούσε ένα ρολόι το οποίο κοστίζει πολλά... χιλιάρικα.

Ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, έσπευσε να την αποθεώσει στα σχόλια, γράφοντας “Godess” δηλαδή “Θεά”.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από την Άνδρο

Η λαμπερή παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της φωτογραφία από τα Άχλα, όπου απόλαυσε την χαλάρωση της παραλίας και της φύσης. Πολλές φορές είχε εξομολογηθεί πως στην Άνδρο πηγαίνει όποτε θέλει να βρει την ηρεμία της μακριά από την βαβούρα της Αθήνας και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτηση της, έχει επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς η εξόρμηση της στην Άνδρο με τον σύζυγό της ήταν μόνο για λίγες ημέρες, αφού πήγαν στο νησί κιόλας χωρίς την μικρή Μαρίνα και τις κόρες της παρουσιάστριας από τον προηγούμενο γάμο της.

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας - το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα...