Γερμανού για Παπαρίζου: «Όχι απλά τους πετσόκοψε τους σκότωσε με χασαπομάχαιρο»

Το δικό της σχόλιο μετά το bullying που δέχτηκε η παρουσιάστρια για τα κιλά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γερμανού για Παπαρίζου: «Όχι απλά τους πετσόκοψε τους σκότωσε με χασαπομάχαιρο»

Το δικό της σχόλιο έκανε η Ναταλία Γερμανού για το bullying που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου για τα κιλά της, με αφορμή την εμφάνιση της στην Eurovision 2021, τραγουδώντας μετά από πολλά χρόνο την επιτυχία My number one.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη απάντηση που έδωσε η τραγουδίστρια καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν πειράζει. Να σου πω πως νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που χτες πήγα κι έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας . Χαίρομαι που η Ελλάδα έδωσε καλό αποτέλεσμα αυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Αλλά αν πάμε πίσω στο φιλοσοφικό σκέφτομαι “τι παίζει ρόλο στη ζωή μας;”. “Να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι;” Είναι σημαντικό να μην νιώθουμε κακία και να νιώθουμε καλοσύνη», ανέφερε η Έλενα.

Το σχόλιο της Γερμανού για την απάντηση της Παπαρίζου για τα κιλά της

«Τι να πεις για αυτό το κορίτσι… Νομίζω η απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τους πετσόκοψε. Όχι απλά τους πετσόκοψε τους σκότωσε με χασαπομάχαιρο. Όποιος άνθρωπος είναι τόσο θλιβερός και λίγος, τόσο ελάχιστος που να βλέπει αυτό το συγκλονιστικό πλάσμα με αυτή τη φωνή που είναι δώρο Θεού, τη βραδιά του τελικού πάνω στην ταράτσα, με αυτό το φουστάνι, να επαναλαμβάνει εκείνη τη μοναδική στιγμή του 2005 και αυτό που έχει να γράψει είναι: “πάχυνε μωρέ η Έλενα”…

Και καθόλου να μην είχε αλλάξει, και δέκα κιλά πιο αδύνατη να ήταν που θα ήταν άρρωστο πια. Ακόμα και να ήταν 40 κιλά πιο πάνω, ακόμα και αν ήταν με άσπρα μαλλιά, εκεί θα σταθείς ρε φίλε; Δε θα σταθείς στο ότι αυτή η κοπέλα κουβάλησε έστω και για ένα βράδυ στις πλάτες της όλη την Ελλάδα» είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, Καλύτερα δε γίνεται.