Ζήνα Κουτσελίνη για την Σκορδά: «Στα δύσκολα αποφάσισε να επιστρέψει τον Γιώργο, εγώ δεν θα το έκανα»

«Δεν ξέρω αν η δύσκολη χρονιά ήθελε την επιστροφή του Γιώργου ή ένα καλό προϊόν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζήνα Κουτσελίνη για την Σκορδά: «Στα δύσκολα αποφάσισε να επιστρέψει τον Γιώργο, εγώ δεν θα το έκανα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για όλα.

Η αγαπήμενη κι επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε τόσο για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και για αυτή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό όσο και στην τραγική απώλεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

«Όταν το 1995-1996 συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη ήμασταν μικρά κορίτσια κι οι δύο. Είχαμε να μεγαλώσουμε παρέα. Κι εγώ βοήθησα εκείνη κι εκείνη βοήθησε εμένα, ήταν μία πορεία ανόδου και για τις δύο.

Θεωρώ ότι η Ελένη είναι έξυπνη και έκανε αυτό που ήταν σωστό σε περίοδο κορωνοϊού, έκατσε σπιτάκι της, γέμισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να ξαναβγεί. Είναι σταρ, είναι γεννημένη γι΄αυτό. Έχει ένα άπλωμα, αυτό το άπλωμα το πρώτο της διάστημα θα το νιώσουμε όλοι, μετά θεωρώ πως θα πιούμε νερό όλοι από το ίδιο πηγάδι γιατί η τηλεόραση είναι πολυπρόσωπο μέσο.

Αναφορικά με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό είπε: «Τη μαστίγωσα τη Φαίη, γιατί όταν έβλεπα ότι είχε τον Γιώργο σε πρώτο ρόλο στην εκπομπή, τη σχολίασα, δεν μ΄άρεσε, εγώ ήξερα μία Φαίη πρωταγωνίστρια. Στα δύσκολα αποφάσισε να επιστρέψει τον Γιώργο, εγώ δεν θα το έκανα, γιατί φαίνεται και που επέστρεψε δεν απέδωσε αυτό που φανταζόταν. Εγώ πιστεύω στη Φαίη πάρα πολύ, δεν ξέρω αν η δύσκολη χρονιά ήθελε την επιστροφή του Γιώργου ή ένα καλό προϊόν».

Τέλος, για την απώλεια του φίλου και συνεργάτης της, Γιώργου Καραϊβάζ, ανέφερε: «Την είδηση την άκουσα εγώ και τη μετέφερα στους αστυνομικούς συντάκτες. Με άκουγαν να φωνάζω σε κρίσιμη κατάσταση, λιποθύμισα, έπεσα κάτω, ψέλλισα την είδηση. Από το δεξί μου αυτί δεν άκουγα τουλάχιστον για 3 βδομάδες. Με σήκωσε η αγκαλιά του κόσμου».

«Ήταν αδελφός για μένα»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η γνωστή παρουσιάστρια πολλές φορές έχει εκφράσει την λύπη της για το δυσάρεστο αυτό συμβάν, με την ίδια αυτή τη φορά να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Ο Γιώργος ήταν αδελφός για μένα. Ήταν το άπλωμα εκείνου του χεριού που όλα αυτά τα χρόνια πάντα το άπλωνα εγώ στους συνεργάτες μου, στους συναδέλφους μου, στους παρουσιαστές μου. Ο Γιώργος το άπλωσε σε μένα, ήταν ένας ήλιος στη δική μου μέρα. Αγκάλιασε την εκπομπή, δεν σκέφτηκε ότι δεν ήταν ένα δελτίο ειδήσεων αλλά μια εκπομπή.

Έκατσε σε ρόλο δημοσιογράφου δίπλα και δεν απαίτησε τίποτα και σιγά σιγά με αγάπησε και τον αγάπησα κι εγώ και ενωθήκαμε. Την τελευταία μέρα πριν τον δολοφονήσουν γελάσαμε πολύ στο καμαρίνι. Και μιας και μιλάω στον ΑΝΤ1 εκείνο το πρωί μιλούσαμε με πολύ όμορφα λόγια για τον Μίνωα Κυριακού και τον ΑΝΤ1. Σκεφτόμασταν πολλές κοινές στιγμές στο κανάλι.

Ήμουν η μόνη που φώναζα ότι η Ελένη θα επιστρέψει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι τελικά έλειψε η Ελένη από την τηλεόραση. Όσα χρόνια κι αν περάσουν η σχέση μας θα είναι ξεχωριστή. Και με τη Φαίη η σχέση έχει περάσει από 40 κύματα. Όσες φορές την “χτύπησα” είναι γιατί εγώ ξέρω μια Φαίη πολύ δυνατή που τα καταφέρνει όλα και που μπορεί να είναι ξεχωριστή. Αυτή τη Φαίη θέλω να συνεχίσω να βλέπω.Η Βίκυ θα μου λείψει από το GNTM. Ήθελα να ακούσω τι θα έλεγε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ξέρω αν κάνει για το “Αγρότης μόνος ψάχνει”, σίγουρα για την τηλεόραση κάνει. Θα βρει τον αγρότη της. Στη ζωή δεν έχει βρει τον αγρότη, έχει βρει τον επιχειρηματία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πολύ ζεστό κορίτσι. Θεωρώ ότι αν αποτινάξει από πάνω της το μόντελινγκ θα τα καταφέρει ως παρουσιάστρια. Αν ήμουν στέλεχος θα την επέλεγα αλλά με άλλη διαδρομή. Είναι λάθος η διαδρομή. Την έβαλαν κατευθείαν στα βαθιά στα οποία κολυμπούσε για χρόνια η Ελένη Μενεγάκη, οπότε η σύγκριση ήταν αυτόματη. Ήταν μια επιλογή μεγάλου ρίσκου. Λες να με διώξουν τώρα που τα λέω αυτά;».