Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Έγινε νονά και πόζαρε με το βαφτιστήρι της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Μαμά για πρώτη φορά πρόκειται σε μερικούς μήνες να γίνει η Όλγα Κεφαλογιάννη και μάλιστα πρόκειται να φέρει στον κόσμο δίδυμα!

Τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Μίνως Μάτσας, διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους κι ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους.

Η γνωστή πολιτικός μάλιστα, λίγο πριν την γέννα, βάφτισε την κόρη της ξαδέρφης της και έτσι έγινε νονά της μικρής Λητώς-Αφροδίτη.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί το ευτυχές αυτό γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην εκκλησία με την μικρούλα, ενώ βλέπουμε για πρώτη φορά κι την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογιάννη

“Βαφτίσαμε σήμερα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο την κόρη της ξαδέλφης μου Άννας και του @georgekoumentakos. Το όνομά της Λητώ-Αφροδίτη! Να ζήσει, γερή και καλότυχη!”.

 Όλγα Κεφαλογιάννη η πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Aυτό είναι το φύλο των διδύμων μωρών που περιμένουν

Για πρώτη φορά γονείς πρόκειται να γίνουν σε λίγους μήνες η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους και σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη, η Όλγα Κεφαλογιάννη θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι

Η Όλγα Κεφαλογιάνη είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξη της: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας Αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων που περιμένουν