Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου ήταν βασικός ρόλος στο να καθυστερήσω να χωρίσω»

Συγκίνησε με την εξομολόγηση του για την δεύτερη σύζυγο του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου ήταν βασικός ρόλος στο να καθυστερήσω να χωρίσω»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» και αναφέρθηκε στον τελικό του House of Fame και τον μεγάλο νικητή, τον Στέφανο.

Ο σπουδαίος χορογράφος μίλησε επίσης για την αδυναμία που έχει στην οικογένεια του ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο που και να μην αλλάξει τίποτα στις ζωές των παιδιών του μετά το διαζύγιο που πήρε με τη μητέρα τους, Ζωή Βάιλα.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μεταξόπουλου

«Τα παιδιά μου ήταν βασικός ρόλος στο να καθυστερήσω να χωρίσω. Όταν ήρθε η στιγμή που έπρεπε να το κάνουμε το πρώτο και το τελευταίο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά επειδή είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών. Κατάλαβα ότι αν είμαι εγώ καλά και είναι καλά τα παιδιά μου. Μου ήταν δύσκολο στην αρχή».

Αναφορικά με τη δεύτερη σύζυγό του, τη Αγγελική Φατούρου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ήμουν έτσι αν δεν είχα τη γυναίκα αυτή που έχω δίπλα μου.

Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε τη στιγμή που ήταν όλα σκοτεινά και που έχεις αποφασίσει ότι έχεις κλείσει τις πόρτες και από εδώ και πέρα θα είναι η ζωή σου έτσι. Της ζητάω συγγνώμη που με ανέχεται και με αντέχει. Είμαι άνθρωπος που δεν της δίνω αυτά που της αξίζουν πραγματικά».

«Όταν μπήκα μέσα στο χειρουργείο δεν ήξερα αν θα ξαναβγώ, κινδύνευσε η ζωή μου»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην περίοδο που κινδύνευσε η ζωή του.

Ο αυστηρός διευθυντής της Ακαδημίας του House of Fame ανέφερε πως πριν αρκετά χρόνια έπαθε κατάθλιψη και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Είχα πάθει ειλεό. Οτιδήποτε ψυχικά κουβαλάμε, σκάνε στο σώμα μας. Κάπως έτσι μου έσκασε πριν 7-8 χρόνια. Δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, είχα περάσει κατάθλιψη και δυστυχώς με χτύπησε εκεί. Κινδύνευσε η ζωή μου. Είχα πάει μόνος μου στο νοσοκομείο και ο πατέρας μου το έμαθε τρεις μέρες μετά από μια νοσηλεύτρια.

Περιμέναμε μήπως ξεμπλεχτεί. Τελικά δεν ξεμπλεκόταν από μόνο του. Την ώρα που ήρθε ο πατέρας μου, με είχαν ντύσει με την μπλε ποδιά που σε πάνε στο χειρουργείο. Όταν έμπαινα μέσα το είχα δει όλο το έργο. Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τι θα συμβεί, με είχαν βάλει πάνω σε ένα φορείο και ήμουν σαν το ψάρι.

Όταν μπήκα μέσα δεν ήξερα αν θα ξαναβγω. Το χειρουργείο κράτησε τρεις ώρες. Μετά πάλι περιμένεις να λειτουργήσει το σύστημα. Το μόνο που μου είπαν ήταν να περπατάω συνέχεια. Πονούσα πάρα πολύ, ακόμα και τα 5 βήματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Μετά από κάποιες μέρες, ευτυχώς λειτούργησαν». Πριν λίγο καιρό, ο Πάνος Μεταξόπουλος είχε αναφερθεί και στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει η Ελένη Φουρέιρα λόγω της παρουσίασης του House of Fame.