Συγκλονίζει ο Βασίλης Καρράς - «Πέρασα τρία χρόνια δύσκολα! Αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και...»

«Έβαλα φρουρά στο σπίτι ενώ δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Βασίλης Καρράς - «Πέρασα τρία χρόνια δύσκολα! Αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και...»

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Καρράς, όπου μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι αλλά και την δυσκολία που βίωσε στο ξεκίνημά του.

Οι αποκαλύψεις του Βασίλη Καρρά για τη ζωή του

«Τα παράτησα ένα χρόνο γιατί κουράστηκα με τα μαχαιρώματα. Όταν ήρθα στην Αθήνα, έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Δηλαδή δεν γράφονται σε βιβλίο, αυτά που έφαγα εγώ. Να φανταστείς ότι αναγκάστηκα να βάλω φρουρά στο σπίτι μου. Εγώ τι δουλειά έχω με την φρουρά που δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου για να βάλω δύο τρία άτομα; Λες γιατί αφού δεν μπήκα στα πόδια κανενός.

Πέρασα τρία χρόνια πάρα πολύ δύσκολα μέχρι που αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και να πάω σε διαμέρισμα για να ησυχάσω. Δεν χρειάζεται να πω πράγματα πιο βαθιά» δήλωσε ο Βασίλης Καρράς, μετά την ασθένεια που πέρασε και τον έκανε να αναβάλει διαδικτυακή συναυλία του.

«Με ενοχλεί που ο Βασίλης Καρράς έχει παχύνει τόσο και δεν μπορεί να αναπνεύσει»

Στην εκπομπή Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα παραχώρησε συνέντευξη η Εύη Δρούτσα, η οποία μίλησε, για τον καλό της φίλο Πασχάλη Τερζή, αλλά και τον Βασίλη Καρρά.

«Όταν είχαν τον Αλκαίο στο… συρτάρι, είπα ότι θα τον κάνω φίρμα και τον έκανα. Δεν με πήρε κανείς να μου πει χρόνια πολλά και να μου ευχηθεί σε γιορτές εκτός του Πασχάλη Τερζή. Τον Γιάννη Πλούταρχο μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω γιατί άφησες τον γιο σου να τραγουδήσει. Ο Πασχάλης Τερζής, μπορεί να κάνει κρύο, θα με πάρει να με ρωτήσει αν κρυώνω.

Τους star δεν τους υπολογίζω γιατί κάνουν ένα κακό, αισθάνονται ότι είναι star. Έχω πίκρα με το πώς μου φέρθηκαν, αλλά δεν έχω πίκρα επειδή δεν μου έδωσαν χρήματα. Όταν είχε παχύνει ο Πασχάλης Τερζής, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα… πέσε. Με ενοχλεί που έχει παχύνει τόσο ο Βασίλης Καρράς και δεν μπορεί να αναπνεύσει». Δείτε ωστόσο πως είναι ο σπουδαίος καλλιτέχνης σήμερα.