Τζένη Χειλουδάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Εξελίξεις με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζένη Χειλουδάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Μετά από ένα κρίσιμο χειρουργείο που έκανε η Τζένη Χειλουδάκη, ανακοίνωσε πως όλα πήγαν καλά. Όπως είχε εξομολογηθεί, θα αφαιρούσε τα δύο της στήθη λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η επέμβαση λοιπόν έγινε στην Κρήτη και μετά το τέλος της, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο και περιέγραψε όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Οι αναρτήσεις της Τζένης Χειλουδάκη μετά το χειρουργείο

«Ξυπνησα μωρε......τωρα μου βαλαν ορους και μασκα οξυγονου διοτι τα πνευμονακια αστα βραστα....σας αγαπω.....ολα καλα.......καθε βοηθεια δεκτη διοτι εχω δρομο μπροστα μου με πολλες εξετασεις και γιατρους τους επομενους μηνες.....οποιος ακομα με αγαπη θελει να στειλει εστω και τη μικροτερη βοηθεια θα την δεχτω ταπεινα με χαρα.», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Χειλουδάκη στο Facebook.

Να σημειώσουμε πως μια συγκινητική ανάρτηση είχε κάνει η Έλενα Ακρίτα, μετά την αποκάλυψη της Τζένης Χειλουδάκη για το πρόβλημα υγείας της.

Τζένη Χειλουδάκη χειρουργείο

Τζένη Χειλουδάκη νοσοκομείο πρόβλημα υγείας

Η ανάρτηση που έκανε πριν το χειρουργείο και η έκκληση

«Βρίσκομαι ήδη στην ιδιωτική κλινική Τσεπέτη στα Χανιά……πριν λίγο πέρασε και ο αναισθησιολόγος. Είπαμε μερικά πραγματάκια. Νερό και φαγητό μέχρι τις 9 απόψε και αύριο το πρωί στις 8 με βάζουν στο χειρουργείο. Αν όλα πάνε καλά επιστρέφω στη Σητεία μου από βδομάδα.

Τη μανούλα και τα ζώα μου τα φροντίζουν υπέροχοι άνθρωποι και τους ευχαριστώ από καρδιάς…αργότερα μέσα στο μήνα έχω να κάνω άλλες εξετάσεις, κολονοσκοπηση, άνω και κάτω κοιλία αλλά και συκώτι νεφρά και άλλα εσωτερικά όργανα καθώς και εγκεφαλοσκαναρισματα….. 3000ε θα κοστίσει το χειρουργείο μου και έχουν φύγει ήδη άλλα 1000ε σε εξετάσεις, γιατρούς καθώς και άλλα χρήματα σε, διαμονή, μεταφορικά, ενοικίαση αυτοκινήτου και λοιπά έξοδα….όποιος ακόμα με αγάπη θέλει να στείλει έστω και τη μικρότερη βοήθεια θα την δεχτώ ταπεινά με χαρά………

ΕΘΝΙΚΗ GR5101104660000046600162252

ALPHA: GR 93 0140 7920 7920 0210 1071 620

Χειλουδάκη Άννα το όνομα θα εμφανιστεί. Σας φιλώ γλυκά. Τριπλά η ζωή να σας επιστέφει ότι κάνετε για μένα. Είπαμε… κάρμα όλα..» έγραψε